nrk.no

P3 pusser opp – og lager nye fete tjenester

Kategorier: Musikk og lyd & NRK

Interactive spillesliter
Interactive spillesliter

NRKs ungdomskanal P3.no har pusset opp forsiden sin, og lagt til en ny nettradio og sjef samt splitter nye spillelister koblet mot Spotify.

Interactive spillesliter
Interactive spillesliter

Det mest iøynefallende er den nye forsida som har fått nytt et kraftig løft i både design og struktur. Også nettradioen og konseptet «Sjef» er fornyet. Mest spenning knytter det seg likevel til Spillelistene som nå har fått en direktekobling inn mot musikktjenesten Spotify, noe som gir deg muligheten til å lytte til de ulike spillelistene i P3-universet med et enkelt klikk.

Foreløbig er det kun Spotify som er støttet, men det meldes  fra P3 at de også er i dialog med det norske alternativet Wimp.

Les mer hos P3:

http://p3.no/hva-er-nytt-pa-p3-no/

10 kommentarer

  1. Har problemer med at Chrome ikke takler visning av «NRK»-linja som ligger over den nye P3-siden. Det skjer også ofte når man følger linker direkte til artikler f.eks. nrk.no og nrkbeta.no.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.