nrk.no

French Open sendes i 3D

Kategori: TV

Roger Federer blir å se i 3D

Tennisturneringen French Open produseres og sendes i 3D. Er du er interessert i å se hvordan 3D tv funker, vil en rekke butikker i Norge sende Eurosports HD-sendinger av French Open i 3D. Med Eurosport HD på parabol, kan du se sendingene hjemme om du har en tv med 3D.

Roger Federer blir å se i 3D – bilde med Creative Commons-lisens bearbeidet fra et bilde y.caradec.

Dette blir den første europeiske sportsturneringen som sendes i 3D. Kampene på Roland Garros i Paris starter 23. mai, med finaler 6. juni. Alle kampene fra centercourten Court Philippe Chatrier filmes i 3D.

I en pressemelding fra Panasonic som leverer produksjonsutstyr til French Open, heter det at 3000 butikker i Europa vil vise turneringen på Panasonics nye 3D plasmaskjermer. Benytt sjansen til å få sett hva det er det snakkes om. Vi i NRKbeta mener 3D på tv funker, og at dette kommer til å bli en suksess.

Les mer om hva du trenger for å se 3D hjemme:
Nå kommer 3D på tv – så kanskje det ikke var så lurt å kjøpe TV akkurat nå?

Mer om 3D på NRKbeta

3D tv klar i butikken
3D-TV på Østlandssendingen
CES2010: Livet etter Full-HD
CES2010: 3D for alle penga

2 kommentarer

 1. Martin Rødvand

  Er vi sikker på at dette blir tilgjengelig for meningmann gjennom Eurosport HD?

  Alle artikler jeg har sett nevner kun at det skal vises i over 3000 butikker rundt om i verden.

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Det er fordi alle de andre journalistene ikke har lest pressemeldingen skikkelig. 😉

  Her er direkte sitat:

  Hele turneringen distribueres av Eurosport i 3D via satellitt til hele Europa. Blant annet vil over 3000 butikker i opp til 58 europeiske land vise turneringen på Panasonics 3D plasma-TV VT20. Har du parabol kan du også ta inn Eurosport og sitte hjemme i sofaen og se kampene i 3D. Butikkene som deltar i samarbeidet vil publiseres innen kort tid på Panasonics 3D-webside: fullhd3d.panasonic.eu/no_NO

  Herlig uprofft forresten å sende ut pressemeldinger med «innen kort tid» og så ikke legge ut info der.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.