nrk.no

Påskemoro: Kjørespill med lav intensitet

Kategorier: Moro & Spill


Om Grand Theft Auto blir litt for mye for deg, kan du alltids spille Bus Driver. I stedet for meningsløs gladvold handler det altså om å holde ruten samtidig som du kjører så pent at ikke de stående passasjerene mister balansen.

5 kommentarer

 1. Og hvis det blir for action-preget kan man forsøke Desert Bus som er en kjøretur gjennom ørkenen fra Tuscon til Las Vegas. I faktisk tid. 8 timer. Åtte. Ingenting å se på, og en buss som trekker til høyre slik at man må justere iblant…
  Sjekk ut video!.
  «The rumour is that after about five hours a bug will hit the windshield. And that is the most action you’ll see.»

  Svar på denne kommentaren

 2. Anders Hofseth (NRK)

  @Simon det er ikke så mye å skjønne, egentlig. Bare en slags undring hos oss over å ha funnet et spill med svært lavt energinivå.

  @Tobias en gullgruve! Vil gjette at skipssimulatoren får bus driver til å virke som GTA.

  Men gaffeltrucksimulatoren har uante muligheter og bringer tankene til gode gamle Staplerfahrer Klaus:

  (NB: enkelte scener i denne filmen passer ikke for barn eller i kombinasjon med spising)

  @johnarne Herlig. Dette spillet ville jeg kjøpt.

  Svar på denne kommentaren

 3. Rune Sandnes

  Et gammel lavintensitetsspill jeg vil anbefale er SimCopter fra Maxis. Du flyr ditt helikopter rundt med passasjeroppdrag, løser trafikkfloker, frakter skadde til sykehus etc. Litt som å ha en jobb.

  http://en.wikipedia.org/wiki/SimCopter

  Har også prøvd noen veldig detaljerte romferge- og månelandingssimulatorer som er imponerende med sitt lave tempo og enorme mengder knapper og instrumenter. Det går ned til simulasjon av de primitive datamaskinene de brukte på Apollo…

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.