nrk.no

Fredagsmoro: Hvordan lage din egen dagsrevy

Kategorier: Moro & Video


Charlie Brooker fra BBC viser deg malen for alle dagsrevyinnslag som noen sinne er laget. Se på videoen og sett igang.

11 kommentarer

 1. Takk for at vi ikke følger denne malen i Norge. NRK går mer til autoritetspersoner i stedet for å utilisere vox pop i nyhetsreportasjene. I motsetning til TV2 som noe oftere prater med folk og hva en sak har å si for dem.

  Svar på denne kommentaren

 2. Eirik Solheim (NRK)

  Hehe. Digger NRKbetas lesere. Mr. Hofseth som tipset meg om videoen advarte at den ikke var helt ny. Men det er nok en del som ikke har sett den. Og innholdet treffer jo bra mot vår til tider bak-kamera-tilnærming.

  Men dere som leser NRKbeta er jo hardcore. Og får med dere det meste veldig fort. 🙂

  Svar på denne kommentaren

  • Petter (svar til Gjest)

   Videoen er lagd til Dagsrevyens interne Gullrose kveld. Det er på en måte Dagsrevyens Oscar kveld for alle de som jobber med Dagsrevyen. Alt fra reportere, fotografer, redigerere, vaktsjefer osv…

  • Tore Sinding Bekkedal (svar til Kristian J.)

   Den tar jo NRK tidvis ganske godt på kornet, ihvertfall i forhold til Brooker sin reportasje (som gudskjelov bommer helt på NRK imnsho)

 3. Synes metahumor som dett har begynt å bli litt oppbrukt, men Charlie Brooker er morsom og flink på det han driver med. Likte også godt NRKs metareportasje.

  Tore Sinding Bekkedal er glad for at NRK ikke gjør den type nyheter, men det Brooker viser er helt typisk engelske nyhetsreportasjer i alle kanaler. På sett og vis ser vi flere elementer her i Norge også, spesielt den idiotiske «gå rolig mot kamera mens du babler noe om saken» teknikken.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.