nrk.no

Chatroulette med piano soundtrack

Kategorier: Moro,Musikk og lyd,Nettjenester & Nettkultur


Det var mange tvilsomme menn i mørket da Marius Arnesen i NRKbeta testet ut Chatroulette for en stund siden. En kar som heter Merton bestemte seg for å heve standarden på Chatroulette. Han satte seg foran pianoet, og startet.

(eller se videoen på YouTube)

Oppdatering: Dagbladet mener dette er Ben Folds, kjent fra Ben Folds Five. Jan Omdahl skriver:

Han synger som Ben Folds, han spiller piano som Ben Folds, og han ser ut som Ben Folds. Da er det er to muligheter: Enten er det Ben Folds, eller så er det en anonym begavelse som likner veldig på Ben Folds.

10 kommentarer

 1. Det står jo ekslisitt i filmbeskrivelsen at det ikke er Ben Folds.

  Så enten er det Ben Folds og så vil han virkelig ikke for alt i verden avsløre seg, eller så er det en som ligner og syns det er litt pinlig at han skal bli tatt for å være Ben Folds… når han ikke er det.

  Men vi kan være enige i at det var en artig video som viser at kreative mennesker er det som gjør denne sosiale typer medier interessante. (Kreativ i den forstand at han sprer hygge på en artig måte og ikke at han er en god pianospiller)

  Svar på denne kommentaren

 2. Fjortisjenter og tjukkaser med tissen ute « Fred Ut, Sønn

  […] by fredut den mars 16, 2010 (Ser at NRKBeta har postet en nesten akkurat lik post i dag; beklager. Jeg fant videoen med pianofyren et helt annet sted og var ikke klar over […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Ingvild Sommer

  Fantastisk!

  Jeg skulle akkurat til å sende den ut på Twitter – før jeg leste den første kommentaren til denne saken. Jeg får vel sende den på e-post til mor da, hun har sannsynligvis ikke sett den ennå.

  Svar på denne kommentaren

 4. Chatroulette – Vår nye metafavoritt

  […] Chatroulette, som også har fått oppmerksomhet i bøtter og spann siden den gang. Folk har spilt piano, lansert ny musikk der og vært brukt av  Håvard Lilleheie i hans […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.