nrk.no

Trygdekontoret på BitTorrent

Kategorier: Fildeling,NRK & TV


Vedtakene fattes på grunnlag av både kvalifisert synsing, og ren, skjær idioti i “Trygdekontoret” med Programleder Thomas Seltzer i spissen.

Link til torrent for første program i vårens sesong:
Trygdekontoret.s03.e01.1024×576.torrent

Link til Rss for deg som vil abonere på alle programmene i vårens sesong:
trygdekontoret_s03.rss

Oppdatering: Trygdekontoret er nå også tilgjengelig som podcast på nrk.no/podkast, eller i iTunes.

Som vi har nevnt tidligere jobber vi med et system for å kunne legge ut flere programmer på BitTorrent. Men inntil det blir ferdig, vil vi fortsette å legge ut noen godbiter til dere manuelt.

For å gjøre det enklere for dere som ønsker å laste ned alt vi legger ut har vi nå fått opp en egen RSS-feed som automatisk publiserer alt vi legger på trackeren vår: http://video.nrkbeta.no/torrents/feed

Og dersom du vil plukke enkeltfiler vil denne siden også oppdateres automatisk: http://video.nrkbeta.no/torrents/

Vi jobber også med en ny og fin side som skal gi dere mer informasjon, bilder fra alle programmene og mulighet til å sette opp abonnement via RSS på enkeltserier.

8 kommentarer

 1. Jeg henger meg på Trygves kommentar og håper også på at Ingen Grenser blir lagt ut, i tilegg til flere underholdningsserier som 10B og Hjernevask og gjerne mer på podcast. Jeg har aldri satt meg inn i hvordan Torrenter fungerer, men podcaster er både enkelt og tilgjengelig!

  Svar på denne kommentaren

 2. Jon Ståle Carlsen (NRK)

  @Palle

  -Vi synes også det ville være fint, men på grunn av noen innslag som er brukt i programmene har vi beklageligvis ikke rettigheter til å distribuere det vi podcast og BotTorrent.

  Svar på denne kommentaren

  • Paul Arvid Jørgensen (svar til Klaus)

   «Trygdekontorets avdeling for musikk-psykologisk krigføring» er en del av årsaken til at Trygdekontoret ligger tilgjengelig til nedlasting i 4 uker etter hver sending. Det er den varigheten vi har lov til å tilby. Rammene for musikkinnhold i podkast/bit torrent fra NRK er trange. Men vi fikser det. Med andre ord er det om å gjøre å få podkasthenter’n din til automatisk å laste ned alle nye filer og ikke slette noen gamle 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.