nrk.no

Fredagsmoro: Verbatim Challenge

Kategori: Moro

226 er i ferdg med å få nådestøtet
226 er i ferdg med å få nådestøtet

Det må være alle markedsføreres våte drøm. Hvordan vise fram en hærskare av produkter, samtidig som folk har det moro og slår ihjel sekunder som fluer? Den amerikanske minnepinneprodusenten Verbatim ser ut til å ha klart akkurat det med sin «Verbatim Challenge»

Verbatim Challenge
Verbatim Challenge

Lag ditt eget Media Monster

Verbatim, som er eid av japanske Mitsubishi, har et hav av ulike flashbaserte minneløsninger, og har holdt på i dette gamet siden diskettens tidsalder. I det flashbaserte spillet «Verbatim Challenge» lager du ditt eget Media Monster ved å velge fire minnepinner fra selskapets rikholdige portefølje. Verbatim lager så ulike monstre basert på de minnepinnene du har valgt, og lar deg så velge en av disse.

Bygg ditt eget monster
Bygg ditt eget monster
Bygg ditt eget monster
Bygg ditt eget monster


Voks deg stor

Jo flere kamper du vinner, jo større blir du, og da i form av Giga og Tera-bytes. Du kan enten velge å utfordre andre monstre, få servert et tilfeldig bytte eller utfordre elite-monstrene fra Verbatim. Når du manuelt styrer roboten kan du slå en gang, fyre av en rakett og reparere deg selv en gang. Resten av slåsskampen er automatisk, basert på hvor mye kraft, forsvar, hurtighet og vitalitet monsteret ditt har opparbeidet seg.

The fight is on
The fight is on

Imponerende flash

Rent bortsett fra at dette ganske opplaget er en liten genistrek av et markedsføringsgrep, er det også svært godt utført. Sjelden har jeg fått en så bra 3D-feeling i flash og når monstrene i tillegg har fantastiske bevegelser, gjør det at jeg allerede har brukt alt for mye tid bak spakene på min kjære ANA.
Denne lille videoen under viser replayen av kampen mellom ANA og 226:

Det er litt urettferdig når man slåss mot andre monstre som ikke har «menneskelig» styring bak seg, men det er fortsatt rettferdig nok til at man godtar å tape mot enkelte, helt tydelig sterkere monstre, og nyter å knuse andre.

226 er i ferdg med å få nådestøtet
226 er i ferdg med å få nådestøtet

Hvor mange som faktisk spiller Verbatim Challenge er litt vanskelig å få tak på, men etter hundre kamper er jeg fortsatt kun ranket som nummer 350837, noe som vel tilsier at det sitter en og annen asiat og kikker på ulike minnepinne-monstre as we speak 🙂

Så da er det bare å snike seg sakte men sikkert inn i Verbatim Challenge-land og nyte resten av fredagsarbeidsdagen der 😉

(Takk til @kiim for tips)

9 kommentarer

 1. Øyh, dette er flash. Dere kan ikke skrive om det, for nå har Apple bestemt at de ikke liker flash, og dermed kan ikke vi macbrukere bruke flash lenger. Fordi Steve sier det 🙂

  (Ikke si det til noen, men dette var kult spill)

  Svar på denne kommentaren

 2. Dette var et kult lite spill. Dersom man vil klatre raskt er det lurt å utfordre de som er øverst på rankingen. Det viste seg at jeg hadde bra tak på #1 med både min KAN og NEW robot. Jeg klatret til c. #8000 på bare 30 kamper. Deretter går det mye tregere.

  Svar på denne kommentaren

 3. @Nurmi: Takk for tipset. Kom til nr. 26.000 på 18 kamper. Kanskje den bøygen du møtte ved 8000 seier noko om kor månge ekte spillere som faktisk er inne, i motsetning til reine datagenererte

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.