nrk.no

Uka som gikk (51)

Kategori: Uka som gikk


En svært så produktiv førjulsuke her i NRKbeta-land ble sparket i gang ved at vi gav vekk United på bitTorrent, og samtidlig kunne fortelle at vi viser et aldri så lite knippe filmer på Nett-TV i jula.

United (2003)
United (2003)

Så viste det seg at Radioresepsjonen hadde satt nye nedlastingsrekord samt at Norsk ungdom er mest nakne på nettet. Flere sliter med å få NRK Nett-TV til å fungere skikkelig på Mac, så vi lagde en liten bruksanvisning på hvordan man går fram for å bruke Silverlight for å få det til å fungere best mulig.

bingtweets

Øyvind var på besøk hos Kulturnytt for å snakke om «the real time web» og geotagging.

Hvor viktig er egentlig nedlasting nå i disse Spotify og HULU-tider, lurte vi på, og dere var med å diskutere artikkelen videre med oss i kommentarfeltet.

svtplay2

Våre svenske naboer i SVT klinte til med et lanseringsscoop av de sjeldne når de nå lanserer Play for iPhone, og lurte selv Techrunch til å tro at de måtte mase for å få appen sin godkjent.

Svenske Bonnier lagde også sin «fan-vad-vi-tycker-om-digitala-magasin-demo«, og NRK Sporten gir jernet under OL i Vancouver med ni direktekanaler på nett.

pressebilde dolven 01

Vi har lovt ut en Spotify invite til de av bandene «Beatles», «Led Zeppelin», «AC/DC» og «Pink Floyd» som ombestemmer seg og legger om sin noe rigide musikkdistribusjonsfilosofi i vår artikkel «Nowhere Man«, mens Safari kunne by på nakenhet på BitTorrent.

bergensbanen

Uka ble avslutta ved at vi la ut suksessen «Bergensbanen» på BitTorrent, og klarte å havne i de internationale teknologinettstedenes fokus, med BoingBoing i spissen. Det blir trafikk av slikt og 60 kommentarer så langt viser også at dere stort sett likte det 🙂

Helt på tampen fikk dere en morsom liten video ved navn «Lets enhance»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.