nrk.no

United på bitTorrent

Kategori: Fildeling

United (2003)

United (2003)
United (2003)

NRK sender i jula en rekke filmer i Nett-TV. Filmene «Kautokeino-opprøret», «Kvinnen i mitt liv» og «United» er bare noen av filmene som vil være tilgjengelige i NRKs Nett-TV i løpet av desember. Sistnevnte film har vi også lagt ut som bitTorrent og podcast, i god delingstradisjon.

Filmen er tilgjengelig i nedlastbart format fram til Fredag 18.12 i 3 Mb/s, 1024×576, H.264 i mp4 kontainer.

Last ned «United» som bitTorrent

Last ned «United» som podcast

Som en liten bonus til NRKbetas lesere har vi også gravd fram hovedrolleinnehaver Håvard Lilleheies gamle NRK-sider, fra tiden da han tråkket sine barnesko som programleder i NRKs U-redaksjon. Legg spesielt merke til «Framtidsplaner» nederst i profilen.

Dreams do come true! 🙂

UPDATE:

Da har vi også lagt ut tekstefila: http://nl.nrk.no/torrent/united/United.1280×720.h264.NRK.mp4.srt

Selve torrenten vil også bli oppdatert med denne i løpet av dagen.

19 kommentarer

 1. Som jeg har skrevet tidligere så er det supert at dere får legge ut filmer som torrent.

  Hadde ingen problemer med hastigheten når jeg lastet den ned i går kveld. Seeder med 600-700 kB/s nå og har gjort det siden jeg lastet den ned i går kveld. Har snart lastet opp 20GB, så det ser virkelig ut til at dette er populært.

  Svar på denne kommentaren

 2. Fantastisk! Det er så godt at det blir gjort noe for oss som faktisk liker LOVLIG nedlastning. Og det er supert at NRK lar oss streamme så mye også. United er nok ikke noe for meg, men gleder meg til å se på Kautokeino-opprøret! 🙂 Takk!!!

  Svar på denne kommentaren

 3. Uka som gikk (51)

  […] svært så produktiv førjulsuke her i NRKbeta-land ble sparket i gang ved at vi gav vekk United på bitTorrent, og samtidlig kunne fortelle at vi viser et aldri så lite knippe filmer på Nett-TV i jula. United […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.