nrk.no

Elevproduksjon: Sosiale medier på 5 minutter

Kategorier: Det sosiale nettet,Nettkultur & Studentprosjekt


Lucas Leonardo Ibanez Fæhn, Mats Valø, Benjamin Bergsnov Hansen og Eirik Aarnes Vik ved Elvebakken videregående skole i Oslo har lagd en tv-reportasje om sosiale medier som oppgave på medielinja på skolen. De intervjuet blant annet undertegnede og resultatet ser du her (eller se den på YouTube):

Hva synes dere? Dette er et av flere studentprosjekt som NRKbeta er med på i løpet av året. Alt fra å stille opp på intervjuer slik som her, til å være med på rådgiving og utvikling av tjenester. Bare ta kontakt om dere har noen planer. Det er ikke alltid vi har tid men vi prøver å være med på det som kommer vår vei.

13 kommentarer

 1. Veldig bra at NRKbeta har med sånne saker innimellom! Det er gøy å se hva som rører seg i de yngre generasjoner.

  Må vel også legge til at reportasjen var spennende og morsom! Det er tydelig at det har blitt lagt en del arbeid i dette her.

  Svar på denne kommentaren

 2. Jeg var på Elvebakken med jobben for en uke siden for å snakke om et mulig samarbeid. Da fikk jeg se litt av realfagssatsingen, og den var imponerende.
  Det virker som om de har orden på andre ting også.

  Hadde jeg vært 10.-klassing i Oslo i dag ville jeg søkt meg til Elvebakken. Selv om det ligger litt i overkant i sentrum for mange, kanskje.

  Et stjerneeksempel på skoledrift virker det som på meg.

  Svar på denne kommentaren

 3. Kva er sosiale medier? « Poke – Kva er sosiale medier?

  […] I november laga Lucas Leonardo Ibanez Fæhn, Mats Valø, Benjamin Bergsnov Hansen og Eirik Aarnes Vik eit innslag om sosiale medier. Dei fire er elevar ved medialinja på Elvebakken videregående skole i Oslo, og innslaget er støtta av NRK Beta.  […]

  Svar på denne kommentaren

 4. Uka som gikk (49+50)

  […] laget verdens verste julegave. Elever ved Elvebakken Videregående fikk forklart sosiale medier i en kort og grei video og vi fikk delt en del tanker rundt arbeidet med å få på plass nytt intranett i NRK. Det er […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.