nrk.no

Uka som gikk (47)

Kategori: Uka som gikk


Atter en uke har passert. Atter en gang tid for «Uka som gikk». Denne gangen var det nummer 47 som forsvant, for de av dere som går rundt og forholder dere til ukenummer.
faks2

Bilde: «Dinosaur act» av Sapphireblue – med en Creative Commons-lisens.

Vi kickstarta uka med å kommentere nyheten om at vårt kjære politikorps melder kriser internt ved hjelp av faksmaskiner. Som klippet ut av en KLM-sketsj vil du kanskje si, noe det desverre altså ikke er.

Det var Eiriks tur til å være tv-stjere i det eminente tv-programmet Tekno, noe vi selvfølgelig varsler våre faste lesere om 🙂 Stop-Motion, spillavhengighet og hva som skjer når eldrebølgen på spillarenaen, er noe av det du kan få med deg i denne episoden av Tekno.

johnmayerAR

Augmented Reality er ett av årets virkelige buzzwords, og denne gangen var det kampanjen for John Mayers kommende album som vekket vår nyskjerrighet.

IMG_1666

Eirik hadde vært hot og heldig nok til å bli invitert til Monaco Media Forum, hvor han blant annet snakket med Tariq Krim om hans nye operativsystem for Notebooks, Jolicloud, og traff en fiffig kineser ved navn Feng Jun, som mente en pluss en var elleve 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.