nrk.no

Tekno i kveld på NRK2

Kategorier: Fildeling,NRK & TV


tekno

Dagens episode:

Blir du rørt til tårer av kabal eller minesveiper på PC’en? I dagens sending ser vi på hva som gjør at dataspill, på linje med filmer og bøker, beveger følelser hos brukeren. Møt kunstneren Marius Watz, som utvikler sin kunst med dataprogrammering, og se hvordan linsen i en dvd-spiller brukes som makrolinse på en mobiltelefon. Hva er best – PC eller Mac? Programleder Hanne Kari Fossum holder svaret tett.

Episoden kan lastes ned i HD via BitTorrent:
Tekno Sesong 3 episode 3 – 1280×720 («HD-Ready»)
Tekno Sesong 3 episode 3 – 1920×1080 («Full HD»)

For dem som foretrekker gamleboksen: NRK2 klokken 21:30

Og om du vil vite mer om Marius Watz finner du den lengre versjonen av intervjuet med ham her: Han bruker kode som pensel

Der kan du også komme med tanker og innspill i kommentarfeltet. I en diskusjon som Marius Watz selv følger med og hvor han har kommet med utfyllende informasjon og nyttige linker.

9 kommentarer

 1. Teknokonkurranse: Hva er dette? at Morten Skogly

  […] hva var premien igjen? Jo, det er det ubergeeky 8-bit-slipset a la det jeg har på meg i Teknosendingene på NRK2 (men splitter nytt altså, innpakket i plast og greier). Det er lov å sende svar mange […]

  Svar på denne kommentaren

 2. Så da de spilte Space invaders på tekno og syns de så ganske kult ut.. noen som har noe navn på det spillet de spilte i duellen mellom Star-trek og StarWars? Jeg vet at det er Space Invaders, men jeg ser etter den versjonen de spillte P.g.a oppgradert våpen.

  Svar på denne kommentaren

 3. Jeg vet at dette er litt urelatert med Tekno.. men jeg har akkurat kjøpt en htc hero. hvordan «rooter» man den nyeste ROM-en??
  Et til spørmål.. hvordan installere sikkerhets-sertifikater?? har et WEP og et WPA internett på skolen, men så kan jeg ikke koble til fordi jeg ikke har noen sikkerhetssertifikater.. Hjelp?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.