nrk.no

Oracle-utvikler – ledig stilling

Kategori: NRK


NRK søker Oracle-utvikler i Prosjektavdelingen i Teknologidivisjonen. Avdelingen har ca. 60 medarbeidere fordelt på fire grupper; Prosjektledelse, Systemplanlegging, Kringkasting og Installasjon. Stillingen som utvikler er plassert i Kringkastingsgruppen, som teller 15 personer. Av dem er det seks personer som kan defineres som systemutviklere.

20859224_0cc00ff09c_b

Bilde «Linux crossing» av Paul Downey – med en Creative Commons-lisens

Personen som skal ansettes må primært ha god kjennskap til Oracle databaser og PL/SQL programmering. Og kjennskap til MS SQL og MySQL databaser. Må kunne programmere i Delphi, og MS .NET og ha kunnskap i ulike metoder for integrasjon (databaselink, SOAP, XML/XSLT, filoverføring) og generelt om web-utvikling.

Lenke mer i annonsen og søk ved hjelp av dette skjemaet.

Søknadsfrist: 30.10.2009. Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder tor.vidar.fosse@nrk.no eller seksjonsleder geir.ove.rapp@nrk.no.

2 kommentarer

  1. Uka som gikk (43)

    […] noen ganger rammer omstendighetene vår lille blogg mer en andre. Og dermed kan uken oppsummeres med at vi søkte etter folk. Og at Hofseth kom inn i tolvte time og reddet oss med litt refleksjoner rundt […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.