nrk.no

Uka som gikk (42)

Kategori: Uka som gikk


Uken som gir svaret på «life, the universe and everything» er over. Fra denne kanten begynte det hele med begeistring over hva vi fikk til med en ødelagt laptop og litt kode for å sørge for konstant press fra trafikktall på veggen.

IMG_9961-Edit

Og i serien om bruk av sosiale medier ga vi litt uspekulerte tips for suksess i den virituelle verden. Dessuten ønsker vi selv å få på plass et bedre kommentarsystem.

Programleder og produsent
Programleder og produsent

I den litt mer tradisjonelle delen av bransjen ble dere tatt med bak kamera under produksjonen av Mesternes Mester på Malta. Og innen nyere medieplattformer er det fremdeles sikkert at de fører til undergang og få muligheter.

jimmy wales

Uke 42 var også den som ble krydret med at wikipediagrunnlegger Jimmy Wales gjestet Norge. Han hadde mye bra å si på Litteraturhuset og der fikk også William Nygaard antydet at det står dårlig til med Store Norske.

NRK Brennpunkt har vært tøffe og om du skulle finne på å besøke hovedstaden i kongeriket blir du overvåket omtrent uansett hvor du går.

twitter-lists-2

Twitter rullet ut en ny funksjon med lister for et lite utvalg brukere. Ser spennende ut og er noe flere helt sikkert ønsker seg. Og apropos ønske seg. Den nydelige oversikten som Dechmanske Bibliotek gir deg i forhold til når det er mange folk på biblioteket er noe vi vil ha fra flere aktører. Kjøpesenter, vinmonopol, IKEA mm.

IMG_0093

Til slutt startet vi en artikkel som vi har tenkt å la leve en stund. Den vil oppdateres og fikses. Og hele tiden gi deg en liste over de beste teknologikonferansene der ute.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.