nrk.no

Gratis duppeditter!

Kategorier: Gadgets, Nettjenester & NRKbeta


For noen uker siden la NRKbeta ut en Geocache i samarbeid med Forbrukerinspektørene. Tema for denne lille skatten er tekniske duppeditter. Og vi har oppfordret folk til å ta med seg og eventuelt legge igjen dingser i boksen.

Les mer om Geocaching og hva i all verden det er i vår fyldige artikkel om dette fenomenet.

Innhold i geocache(Klikk på bildet for å få det større)

Vi har vært ute og fyllt opp med flere dingser. Nå ligger følgende i boksen:
– 1 GB laptop-RAM
– Bluetooth-handsfree (trenger ericsson-lader for å kunne lades opp)
– Overgang fra sigarett-tenner til 5V USB
– Lommeradio
– Hodetelefoner
– 512MB Memory Stick
– Et par PC-vifter (inkludert en stillegående PAPST)
– En Palm-Pilot (trenger lader)
– En Qtek Mobiltelefon med kamera og Windows Mobile (mangler batteri)

Link til NRKbetas geocache: GC1Y33N

Akkurat nå er boksen rett og slett ganske full. Så husk at det er fullt lovlig å oppsøke cachen kun for å hente noe dere eventuelt trenger. Dere må ikke nødvendigvis legge i noe nytt når dere henter ut en av duppedittene. Men alle oppfordres til å poste et lite notat og eventuelt bilder av hvordan tingene ble brukt. Og post uansett et notat i loggen for cachen om dere har vært innom.

Boksen inneholder også en del vanlige små leker som passer fint for barn som er ute og leter etter skatter. For dem gjelder vanlige regler. Legg igjen noe av ca. samme verdi som det du tok ut.

Vi var frekke nok til å hente ut verdens kuleste klokke da vi var innom for å forbedre festemekanismen til selve boksen. Klokken fikk rett og slett ikke plass etter endringen.

LED-Klokke from NRKbeta on Vimeo.

Men vi lover at den skal få et langt liv på en fin plass borte i NRKbeta-redaksjonen.

NRKbetas boks har så langt blitt funnet 58 ganger. Folk liker størrelsen på boksen og plasseringen. Men noen har litt problemer med å hente den frem. Vi kan i den sammenheng nevne at man ikke trenger å bruke makt. Gjort på riktig måte er det lett å hente frem boksen.

10 kommentarer

  1. Det er flott å se at klokka mi fikk et godt sted å leve videre. Dama slo ned veto på den, og jeg fant aldri noe sted til den. På denne måten slapp den å dø støv-døden i et hjørne hos meg. Tusen takk. 🙂

    Svar på denne kommentaren

  2. Uka som gikk (40)

    […] iallefall her i Oslo, selv om vi har forsøkt å gjøre den så lys som mulig ved å dele ut både gratis duppedingser, attraktive jobber, statistikk og invitasjoner. (Vi antar at det forlengst er vinter lengre nord, […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.