nrk.no

NRK søker Driftsingeniør Linux

Kategori: NRK


NRKs gruppe for Internett og databaser har ansvar for drift av NRKs Internett tjenester. Vi har en fast stilling ledig som Driftsingeniør Linux. Du vil ha hovedfokus på drift av den Linux-baserte databaseinfrastrukturen for nrk.no og dens søsterportaler, men vil også ha et dypt fokus på generell applikasjonsdrift.

Teknologidivisjonen leverer tekniske tjenester til hele NRK. Divisjonens avdelinger drifter NRKs produksjonsutstyr og felles tekniske infrastruktur i samarbeid med interne og eksterne samarbeids-partnere, og utvikler og implementerer nye IT- og produksjonsløsninger.

NRK Marienlyst
Lyst til å jobbe med Linux på NRK Marienlyst?

Du bør ha utdannelse fra høyskole eller universitet (ingeniør eller bachelor innen informatikk). Manglende utdannelse kan kompenseres av lang og relevant erfaring. Du bør ha erfaring med, og forståelse for RedHat Enterprise Linux, MySQL databaser, Apache webtjenere og Tomcat/Resin javaservere. Tiltredelse er snarest. Søknadsfrist: 23. oktober 2009.

Annonsen i sin helhet finner du her. Bruk skjemaet i annonsen for å sende inn søknad. For tekniske spørsmål bes du ta kontakt med Håkon Brynildsen på telefon 977 03 024.

NRKbeta på Linkedin

Vi minner også NRKbetas gruppe på LinkedIn. I skrivende stund er hele 571 toppfolk innen IT, media og kommunikasjon som er medlem av gruppen. Da vi annonserte etter nye nettfolk tidligere i år fikk de som er med i LinkedIn-gruppen beskjed først.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.