nrk.no

Vi har det utrolig fint på jobben

Kategorier: Moro, NRK & Video


(eller se den på YouTube).

NRK super avslører at Karen Marie er den beste kysseren. «Krem nasjonal» med Erik Solbakken starter opp på NRK1 og NRK3/NRK super lørdag 18. oktober kl. 18.30.

18 kommentarer

 1. Eirik Solheim (NRK)

  @Dan og @Steinar:
  Erik Solbakken er en genialt bra mann. Men som den kjipingen jeg er må jeg innrømme at dette også ble litt pinlig…

  Ser ellers at det er på sin plass å presisere at dette ikke er en internvideo. Man kan like den eller mislike den. Greit nok. Likevel er det ikke mer sløsing med penger enn et hvilket som helst annet TV-innslag dere liker eller misliker…

  Svar på denne kommentaren

 2. Didrik Sæther

  Hvorfor er det ingen som har puttet Eirik Solheim med i denne videoen? Etter hans skriverier om hvor mye han hater sånne filmer (Black gold hunters) hadde det jo vært ekstra morro å dra han inn i denne filmen.

  Svar på denne kommentaren

 3. Anders Hofseth (NRK)

  Morsomt å lese kommentarene Stian linker til. Men litt irriterende at unger er blitt så mediebevisste:

  Kjempeteit!
  Men han har jo ikke kysset på ekte, da… :/
  Det er BARE filmtriks og fanteri!
  De har klippet bildene ved siden av hverandre så det ser ut som at de kysser…

  Svar på denne kommentaren

 4. I forhold til Statoilvideoen: endel av forskjellen går vel på sosiale normer/politisk korrekthet: Denne videoen tror jeg hadde vært mye flauere for 10 år siden enn i dag, hvor aksepten for ikke-heteroseksualitet er større. På samme måte er det mye flauere å fronte oljenæringa i dag enn for 10 år siden på grunn av større fokus på klimaendringer.

  Og jeg veit ikke om jeg liker at ungene ser at det er greit å kysse med alle og enhver samtidig.

  Svar på denne kommentaren

  • LULU (svar til Marit)

   Veldig enig med det Marit skriver: «Og jeg veit ikke om jeg liker at ungene ser at det er greit å kysse med alle og enhver samtidig.»

   Det er nettopp dette som er problemet med denne filmen. Mange barn har ikke utviklet grensene for hvem man gjør hva med, og kan ikke beskytte seg mot mennesker med feil hensikter. Sjokkerende uklokt av en som jobber med TV for barn!! Han bør være mye mer bevisst på hvilke signaler han gir ut til barna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.