nrk.no

Juntafil søker bloggere

Kategorier: Det sosiale nettet, NRK & Radio


juntafil-blogger-650x365

Juntafil er NRK P3s program og nettsted om seksualitet. Er du glad i å skrive og har tanker du har lyst å dele med andre på nett og radio? Da vil Juntafil gjerne komme i kontakt med deg!

Hva du blogger om er helt opp til deg, men vi vil gjerne vite hvordan du har det i din hverdag der du bor. Vi vil høre om dine opp og nedturer. Ved å blogge på juntafil.no får du en blogg satt opp og tilpasset deg helt gratis. Du kan få din historie fortalt på forsiden til et av Norges største nettsted. Du får muligheten til å komme på riksdekkende radio, og du får erfaring som skribent hos Norges største mediehus.

5 kommentarer

 1. Joakim Thorkildsen

  Er spent på om Juntafil får noen respons. Ofte kan det være vanskelig for etablerte medier å få flinke bloggere til å levere gratis over tid.

  Hvis man er ivrig, entusiastisk og har noe på hjertet – hvorfor skal man begrense seg til å blogge for for eksempel NRK eller Dagbladet?

  For de fleste er det mye bedre å ha en frittstående blogg som ikke er tilknyttet allerede etablerte medier. For hva er belønningen for å bidra med innhold til NRK? Det holder vel ikke å friste med at bloggen er «gratis»? Det skulle tatt seg ut om dere tok penger for det.

  Kanskje er det en belønning å få komme på radio, som er et mer eksklusivt medium enn nettet.

  Blir spennende å se om dere får det til.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.