nrk.no

Michael Jackson på CNN/Facebook

Kategorier: Det sosiale nettet, Nettjenester, Streaming & Video


Akkurat som ved innsettingen av Barack Obama som president i USA, kommer CNN og Facebook til å samarbeide om å sende live fra Micheal Jacksons minnestund i dag. På cnn.com/live kan du se fire strømmer – og kommentere på Facebook. Da Obama ble satt inn som president fikk CNN over 8 millioner besøkende innom livestrømmen sin, og hele 600 000 som brukte muligheten for å koble sammen Facebook og CNN.

Jeg tipper ny rekord i dag.

cnn-mj

Om du kobler sammen Facebook-kontoen din med CNN, vil alt du skriver i statusfeltet ditt også kunne bli lest av tusener av andre fans rundt om i verden. De kommentarene du ser er altså fra andre som garantert ser på det samme som deg – det jeg har kalt sosial tv-seing tidligere. Jeg ønsker jo at vi i NRK skal lage det samme opplegget for Gullrekka vår. Vi får se om de som bestemmer snart skjønner potensialet her…

Hvis du vil lese mer om hvordan dette fungerer rent teknisk, sjekk ut disse tre artiklene:

Sosial tv-seing
Om du ikke ser på CNNs websendinger nå…
Ut i vår hage

NRK

NRK sender også fra minnestunden direkte på nett og på NRK2 fra kl. 18.40.

6 kommentarer

  1. Frank Eivind Rundholt

    @Stian Høres ut som at du er lei alt som har med Michael Jackson å gjøre. Jeg tror nok ikke mediehysteriet rundt ham begravis i dag. Obduksjonen av hjernen hans er ikke gjort ennå, så er det testamentet og hvem som skal ha råderett over arv og rettigheter osv. Men det vil nok dabbe av etterhvert, for mediene klarer jo knapt å holde på en sak i mer enn noen dager før den ikke er av interesse.

    Svar på denne kommentaren

  2. Og rekord ble det…

    […] i dag spådde jeg at CNN/Facebooks sending fra minnestunden for Michael Jackson ville få flere seere enn innsettelsen av president Barack Obama. Den sendingen ble sett av 8 […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.