nrk.no

#boksommer

Kategorier: Det sosiale nettet, NRK, Radio & TV


Hvilken bok har du hatt din beste sommer med? NRKbok på Twitter har kastet første tips og oppfordrer andre til å komme med sine anbefalinger.

iPodbok

Bilde av Brian Lane Winfield Moore med en CC-lisens

Litteratur-programmene Bokprogrammet og Bok i P2 er forlengst forent på NRK.no, hvor det daglig publiseres nyheter fra bokverden, festivaler, anmeldelser og innspill til og fra litteraturfolket. Redaksjonene vil gjerne ha enda mer dialog med publikum, og kommer til å bruke Twitter for å komme i dialog og se hva som kommer ut av det. Inspirert av blant annet Radiofronts korthistorie-stunt #rfort, hvor det kom inn over 200 historier på opp til 140 tegn på et par dager, hvorav de som ble kåret til de beste ble lest opp i søndagens sending på P2. Fint prosjekt.

Bok i P2s litteraturkritiker Marta Norheim har laget sin anbefaling til sommerlektyre i artikkelen Fyll sommeren med gode bøker. Hva er ditt tips til beste sommerbok å ha med seg i hengekøya/solsengen/fluktstolen/høysåta/skyggen eller på luftmadrassen/dekk/hytta/ferie?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.