nrk.no

Absolutt alt fra Kometkameratene på BitTorrent

Kategorier: Fildeling & NRK


img650x367

Oppdatering:
Vi har desverre ikke lenger rettigheter til å la disse filene ligge ute for nedlasting. Så de er fjernet fra trackeren. Nye episoder er tilgjengelig i en tidsbegrenset periode her.

Vi har endelig fått kodet og lagt ut Kometkameratenes samlede verker! Alle småbarnsforeldre kan nå laste ned i full kvalitet, fylle opp mobile dingser og la barna titte på favorittepisodene sine uavhengig av tid og sted.

RSS med alle 24 episodene, samt 24 musikkvideoer i full kvalitet for nedlasting via bittorrent.

Torrentfil med alle 24 episodene i mobilkvalitet

Om du ikke vet hvordan du bruker bittorrent kan du lese mer her.

16 kommentarer

 1. Utrolig bra! Nedlastingen er i gang, og gutten blir helt sikkert fornøyd når vi kan se på Kometkameratene «hele» tiden 🙂

  Må si meg helt enig med Stian, NRK viser strålende takter!

  Svar på denne kommentaren

 2. Kan dere ikke heller legge dette ut på et mer vanlig opplegg? Bitorrent er tungvidt og avleggs nå som piratene må i fengsel. Betaler gjerne en slump for å få dette på via browseren… Eller iTunes.

  (Vent, dere har jo dette som podcast…. Ok, bra jobba:)

  Svar på denne kommentaren

 3. NRK: 24 episoder med Kometkameratene | Frank Eivinds verden

  […] har et bra utvalg av programmer til nedlasting som podkast, både radio og TV-programmer. NRKbeta kunne i dag informere om at alle de 24 episodene av Kometkameratene er til gjengelig som nedlasting […]

  Svar på denne kommentaren

 4. Frank Eivind Rundholt

  Nå er ikke Kometkameratene myntet på meg, men synes likevel dette er et bra tilbud fra NRK. Dere har oppfattet hvordan man kan ta kontroll på eget materiale. Fortsett med det gode arbeidet dere gjør på dette feltet.

  Svar på denne kommentaren

 5. Sommar i Sogn « Jazzyhal

  […] etter farmors pickup, sjølvsagt. Junior slapper av med Kometkameratene på iPoden (takk NRK). Eg surfar på det trådlause nettverket i bussen. Bussen kan vere ein bra plass å få gjort litt […]

  Svar på denne kommentaren

 6. Bra jobba, men nå liker jeg de gamle filmene best da…. sesam stasjon og de filmene:) Mye, mye bedre enn dette nye NRKsuper tullet… Men det er sikkert veldig bra at dere laster ned til ungene deres sånn at de kan sitt døgnet rundt å glo på en skjerm, er det ikke bedre å være UTE OG SOSIAL…..??? Bare lurer… Dere er voksne og skjønner ikke dette, mens jeg er 16 og skjønt det siden , ja, samma kan det være….. Tull sier nå jeg… Bare rister på huet jeg…

  Svar på denne kommentaren

 7. Ok, ta utgangspunkt i at jeg er helt bak mål når det gjelder data og torrents. Hvordan i H får man opp alle 24 episoder når man legger til en rss feed? Har lagt til rss (url?) men den lister ikke opp noe som helst (bruker nyeste versjon av utorrent) Anyone? (får da faktisk lastet ned flyttefeber via rss, så da må jeg nesten anta at rss feeden det er noe med)

  Svar på denne kommentaren

 8. Så vidt jeg husker ble filene fjernet 15. september fordi de i sin tid ble lagt ut for nedlasting kun i en begrenset periode. Nok en gang var det vel rettighetsproblematikken som var årsaken.

  Trøsten får være at episodene fra sesong 3 som går på lørdagskveldene denne høsten også er i ferd med å bli lagt ut, slik jeg forstår det.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.