nrk.no

Live fra NRKs fagdag: #fagdag09

Kategorier: Det sosiale nettet & NRK


Oppdatering2:
Nå er alle sesjonene som ble filmet lagt ut for avspilling og nedlasting.

Oppdatering: NRKs fagdag er over. Det betyr at livestrømmene i artikkelen ikke virker. Men vi skal legge ut det meste til uka. Følg med her eller på Fagdagens nettsider.

jody-williams

Jody Williams live fra Studio 2 nå.

cory1

NRK har fagdag torsdag 4. juni. Vi streamer flere av presentasjonene direkte i NRKs nett-tv.

Live fra Studio 1 i NRKs nett-tv.
Live fra Studio 2 i NRKs nett-tv.
Live fra Store Studio i NRKs nett-tv.

Fire-fem av sesjonene blir ikke streamet. Vi håper å kunne legge ut alt sammen til uka som nedlasting.

Programmet ser du her eller les saken på fagdagens blogg.

Akkurat nå er det Cory Doctorow fra boingboing.net som snakker. Har du spørsmål, still dem i Coveritlive-feltet under – eller på Twitter med firkantemne #fagdag09.

7 kommentarer

  1. Følg og delta i NRKs fagdag fra din PC! @ NRK Fagdagen

    […] og andre – kan engasjere seg i diskusjonen ved å twittre om det som skjer.  Både streaming og twittring er kunngjort via NRKbeta som når en stor skare av meget aktive […]

    Svar på denne kommentaren

  2. Kenneth Nordahl

    Jobben vår som moderatorer ble vel igrunn ganske enkel da det som skulle modereres kun kom inn via coveritlive embedingen i denne artikkelen. 99% av brukerne som besøker NRKbeta diskuterte allerede eventen via twitter. Jeg/vi har dog litt kommentarer til coveritlive.

    Oppsettet vi brukte var en laptop tilkoblet en storskjerm i studio 2. Vi brukte helt vanlig utvidet skjermbilde og en nettleser på storskjermen. Vi hadde denne artikkelen oppe i nettleseren som var på storskjermen noe som skulle vise seg å by på litt problemer litt seinere på dagen. Etter lunch måtte vi flere ganger manuelt refresh´e siden som var på den eksterne skjermen. Jeg tror problemene var knyttet til at denne siden ble oppdatert med bilder noe som gjorde siden litt tyngre.

    Fagdagen i seg selv hadde veldig mye interessant innhold. Av de jeg fikk med meg vil jeg trekke frem Cory Doctorow, Henrik Mestad (håper denne blir tilgjengelig siden den ikke ble streamet!), Jody Williams (og spesielt panel debatten), Hans-Tore Bjerkaas og innhold høsten 2009 og 2010. Regner med at den siste der ikke skal kommenteres så alt for mye så jeg skal ikke si mer enn at man bør glede seg til høsten 2009 og nyhetene i 2010.

    Svar på denne kommentaren

  3. Synd at sesjonen til Henrik Mestad ikke ble filmet. Fikk selv med meg foredraget hans under Radiodager i fjor høst, og alle som driver med formidling via stemme og lyd burde absolutt opplevd dette.

    Allikevel suverent at nesten alt det andre er lagt ut. Og at jeg har en hel frihelg å se det på. 🙂

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.