nrk.no

YouTube forteller at Norge vinner Grand Prix

Kategorier: NRK & Video


Hvis vi skal bruke YouTube som målestokk for hvem som vinner finalen i Eurovision Song Contest lørdag 16. mai, så blir det Alexander Rybak. På Eurovision Song Contest sin YouTube-kanal ligger alle 46 låtene som er med i semifinale og finale.

Alexander Rybaks video har hele 950 000 visninger, mens neste land på lista er Bosnia-Hersegovina med under 200 000. Storeslem.

Ellers hadde jeg sansen for Pondus i Dagbladet i går… (heia Norge!)

14 kommentarer

 1. Frank Eivind

  Da gjenstår det jo bare at de samme stemmer på Norge sånn at vi vinner hele dritten.

  Stå på Alexander. Jeg har en god magefølelse av at dette kan mr. Rybak ta hjem. Har ikke hadde den følelsen siden Secret Garden vant.

  Svar på denne kommentaren

 2. Må jo være litt betenkelig for NRK at også vi som er interessert i hva som skjer på prøvene og pressekonferansene med Alexander Rybak i Moskva må på youtube for å se levende bilder, mens NRK serverer langhalm av tekst på nettet. Hvis noen skulle være ekspert på å formidle levende bildeklipp, burde det jo være dere.

  Svar på denne kommentaren

 3. Eirik Vageskar

  Hehe; patrioten inni meg fikk seg noe å gå på der, men det er jo ikke akkurat en statistisk holdbar måling. Jeg tipper ikke at dere mente det helt seriøst heller, men det aller største problemet er jo at de statene som i de siste årene har fått rykte på seg for å "kuppe" Melodi Grand Prix – de tidligere østblokklandene – ikke er de som er mest tilstedeværende på nettet.

  Svar på denne kommentaren

 4. Alexander Rybak – Den store Melodi Grand Prix favoritten | Frank Eivinds verden

  […] er Alexander Rybak? Det er tydeligvis flere måter å finne ut det på. Etter en stjålet ide fra NRKbeta, tittet jeg litt på YouTube. På Eurovision Song Contest kanal der ligger nemlig klipp fra alle […]

  Svar på denne kommentaren

 5. Kåre Holter

  Det er vanskelig å finne noe om lydkvaliteten som nådde "de tusen hjem" under første semifinale. Jeg hørte i en kommentar at Sverige hadde protestert og det gjorde de med rette. Lydkvaliteten i min stue var helt elendig. Vi mistet instrumenter fra rytmer til melodier fra de fleste deltagerne. Fint om dette blir rettet før resten av GP går på lufta!!! Fint å se på, men dette er da virkelig en melodifestival!

  Svar på denne kommentaren

 6. Mannebloggen » Fairytale

  […] periode. Alle skriver om Norges sjanser i finalen. Til og med NRK Beta har imponerende nok funnet sin nerdete vinkling til denne begivenheten. Dagbladet har hentet frem en av de støreste Grand Prix-fanen som finnes og […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.