nrk.no

Forenkling av det vanskelige

Kategorier: Design & NRK


Brennpunkts flykjøp-simulator
Brennpunkts flykjøp-simulator

Espen Andersen – mannen bak Maktbasen – har skrudd sammen Flykjøp-simulatoren, som forteller en vanskelig historie på en tilsynelatende enkel måte.

Det må innrømmes at vi er ørlite stolte av ham i NRKbeta.

5 kommentarer

 1. turn.self.off

  Må si at fra den dagen jeg ble fortalt at norge hadde brukt penger på utviklingen av JSF så forventet jeg at valget ble JFS, uansett hva sluttsummen ville komme på.

  Er bare slik det funker på stortinget. Om en ikke kjøper JFS så kan disse utviklingspengene bli en varm potet for enhver sittende regjering.

  Svar på denne kommentaren

 2. Hva koster de nye jagerflyene?

  […] Tidligere i dag lanserte Brennpunkt flykjøpsimulatoren. Her kan du selv fikle med forskjellige parametere for de nye jagerflyene som Norge skal kjøpe. Dette er et litt eksperimentelt prosjekt. Hensikten med flykjøpsimulatoren er å illustrere hvor komplekse de sammenhengene er, som påvirker prissettingen av jagerflyene. Kanskje ligger tydeliggjøringen nettopp i den noe kompliserte fremstillingen? […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.