nrk.no

Verden spiller sammen…

Kategori: Video


Via digg, Twitter, Facebook og snart resten av internett kommer «Stand by me». En flott låt, masse ukjente men talentfulle musikere, et videokamera, playback, bra planlegging, smart miksing og ikke minst en veldig god idé:

(eller se videoen hos Vimeo)

Dette er en av mange låter som er med på dokumentaren «Playing For Change: Peace Through Music» som lanseres på DVD i disse dager. På sidene til Concord Music Group hos Vimeo kan du se flere. Prosjektet har egen nettside playingforchange.com – med bakgrunn og flere videoer!

Sangen starter med gatemusikeren Roger Ridley i Santa Monica, California. Så går turen til New Orleans i Louisiana og den blinde sangeren Grandpa Elliott. Derfra tar det helt av…

Veldig fint – en video til å bli glad i verden av. Og kanskje inspirert av Kutimans geniale remikser av YouTube?

Her er de to andre vidoene som har kommet med musikere over hele verden:

(eller se den på Vimeo)

(eller se den på Vimeo)

21 kommentarer

  1. Kjempegreier – utrolig energi! Kikket på hjemmesiden playingforchange.com, og tenkte å kjøpe MP3-filene. Men den gang ei – kun borger of the US of A. Kan jo selvsagt jukse den, men kanskje noen på Beta kan forklare hvorfor det er slik? For det lurer jeg på.

    Svar på denne kommentaren

  2. Utrolig video lagd ved hjelp av fans, webkamera og SYK planlegging

    […] Husker du “Playing for Change” som vi skrev om for en stund siden? En utrolig video med musikanter fra hele verden. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.