nrk.no

Delte meninger

Kategorier: DRM,Fildeling & Media


For tiden foregår det noen veldig gode diskusjoner om fildeling, nettnøytralitet og andre viktige tema på sidene til debattboken Delte Meninger. På initiativ fra fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys har et knippe mennekser skrevet om forskjellige tema som fortjener innspill. Jeg har skrevet et av kapitlene og er debattredaktør sammen med Gisle Hannemyr i den første delen av diskusjonen.

Dere som leser NRKbeta er både aktive og har entusiasme rundt mange av temaene som blir tatt opp. Dere er herved invitert inn i debatten. For å delta må du registrere deg på Origo. Dette er en veldig fin mulighet til å bli hørt høyt opp i det politiske systemet! Gisle Hannemyr har akkuratt foreslått ti forslag til fornyelse. Og diskusjonene rundt dommen mot the pirate bay og lisensiering av offentlig finansiert innhold tikker og går enda.

Hele boken er lisensiert med en Creative Commons Navngivelse‐Del på samme vilkår 3.0 Lisens. Og mitt kapittel kan dere laste ned som en PDF, eller lese på deltemeninger.no.

Kom gjerne med innspill her også. Fungerer sidene og diskusjonen? Skal vi legge ut kapitlene her på NRKbeta også?

3 kommentarer

  1. Hvorfor kan ikke folk "ope i systemet" bruke normale kanalaer når de åpner for debatt? Slike avsidesliggende bakvendte systemer der man sender innleegg via mail hører ikke hjemme i 2009

    Svar på denne kommentaren

  2. Synd for meg, mobilen min er ødelagt så jeg er utestengt i fra slike debatter hvor man vil ha brukerens mobilnummer. Dårlig ordning synes jeg, det burde vært andre muligheter for å registrere seg. F.eks. OpenID slik som her på nrkbeta.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.