nrk.no

En helt vanlig dag på jobben

Kategori: Moro


I NRK blir man vant til små overraskelser i hverdagen. En morgen møter man plutselig gode gamle Flode i heisen. En annen dag møtre møter man masse journalister og Robbie Williams ved inngangen.

I dag hørte vi plutselig et brøl utenfor. Etterfulgt av at bygningen vi sitter i vibrerte lett. Da må man bort til vinduet en tur. Jeg er faktisk usikker på hva de spiller inn der ute. Det som er sikkert er at tradisjonelle bilalarmer går av om en flere tonn tung tanks stridsvogn skulle rase forbi…

Se videoen på NRKbeta videoDirektelink til denne videoen

18 kommentarer

  1. Ronny-A. Bendiksen

    Heftig den her. Husker fra førstegangstjenesten, da var det en Leo2 stridsvogn foretok en 180° svingoperasjon, og vred opp asfalten!

    Fikk dere noe svar på hva den gjorde der? De har jo ikke lov til å kjøre sånn uten videre 😛 De skal vel alltid ha følgepersonell i gåhastighet foran kjøretøyet til vanlig ihvertfall. (Er vel noen her som vet det bedre enn meg.)

    Forresten, det nye kommentarsystemet sier jeg ikke kan ha lenger navn enn 20 tegn ( = IDIOTISK)

    Svar på denne kommentaren

  2. Mats Taraldsvik

    Heh, da jeg leste artikkelen, var det første jeg tenkte på hva NK ville sagt, om jeg hadde kalt doningen tanks. Og ganske riktig, første kommentar kunne godt vært ham.

    Svar på denne kommentaren

    • Torgeir (svar til Stian T.)

      Uten av jeg skal ta på meg rollen som lingvist eller ordsmarting, betyr ikke følgende sitat fra henholdsvis Norsk Ordbok og Nynorskordboka at man kan bruke "tanks"?

      Norsk Ordbok:
      (tank) II [tænk] -en, -s△ || , tanks -en, – || stridsvogn
      Etym.: eng., eg. sm. ord som tank I, brukt som kodenavn på de første stridsvognene (1916)

      Nynorskordboka:
      tanks -en, tanks(ar), tanksane (u. tanks el tænks) (stridsvogn)

    • jeg la også merke til pirat-flagget, men også at den røde brannslokkeren stikker seg litt ut… ingen kamuflasje på den?! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.