nrk.no

The Feltron Report 2008

Kategorier: Design,Internett & Nettkultur


The 2008 Feltron Annual Report tar for seg hva New York’eren Nicholas Feltron har gjort det siste året, fremstilt grafisk på grunnlag av info samlet i verktøyet Daytum som han har utviklet sammen med en annen fyr.

Bare tøys.
Men samtidig et kunstverk og en dokumentarisk fortelling om et liv.
Og vår samtid.
Og andre måter å fremstille tall på.
Og fin reklame for hans tjenester selvsagt.

Det er mer enn et kinderegg.

(Via Confused of Calcutta – anbefales.)

Tidligere på NRKbeta:
Damer jeg har møtt

4 kommentarer

  1. Grafikere har en egen selvopptatthet. Eller kanskje ikke så veldig unik, forskjellen ligger bare i at fyren har peiling på hva som skal til for å få mekt bok av det. Uansett kul ting, og har vært det siden han begynte med det.

    Svar på denne kommentaren

  2. Kristine Löwe

    Elsker Confused of Calcutta. Det eneste problemet mitt med bloggen er at den alltid får meg til å tenke så mye:-) Absolutt et luksusproblem, enkelte vil nok si at det ikke er et problem i det hele tatt, men når deadlinerushet blir for heftig er det en blogg jeg alltid kommer på etterskudd med, som i dette tilfellet (litt som en god søndagsavis som du virkelig vil kose deg med og sette av tid til fordøye skikkelig), så takk for linken:-)

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.