Det sosiale nettet & Markedsføring

Petter Stordalen på Twitter


Det er vel et tegn på at Twitter begynner å bli mainstream at Petter Stordalen er der? (Med alle mulige forbehold om at det faktisk er han som har satt det opp).

Andre kjente fjes og navn finner du på «Kjente fjes på Twitter».

Tips oss gjerne om flere!

11 kommentarer

 1. Det er to ting jeg merker meg ved denne posten…

  1. Er dere affilert med twitter? Det går nesten ikke en dag uten at det postes om twitter.

  2. Er ikke dette materialet forbeholdt SE&HØR?

  Svar på denne kommentaren

 2. Det stemmer, Thomas! Vi er avslørt!! Aaaaargh!!!

  Dette er alt sammen del av en hemmelig avtale mellom Twitter og NRK. Hele NRKbeta ble satt opp bare for å promotere Twitter, til det blir så populært at Twitter kan kjøpe TV2 og TVNorge og Radio 1 og P4. Da skal vi stå fram og le hele veien til banken. Muhahahaha!

  Nei seriøst, så er dette «NRKs sandkasse for teknologi og nye medier», og når det gjelder nye medier så er Twitter noe av det mest interessante som foregår for tiden. Det burde hendelsene i Mumbai og gårsdagens hendelse på Hudson-elva i New York være de beste bevis på.

  Fortsatt er det masse mennesker som aldri har hørt om Twitter engang, og internt i NRK er det – som i de fleste andre mediehus – masse journalister som ikke har skjønt hvor smart Twitter er.

  Da er det vår oppgave å vise hvordan slike sosiale nettverk forandrer på ting.

  Så når en A-kjendis som Petter Stordalen begynner å bruke Twitter, er det en nyhet som vi skriver om. Vi har verken skrevet om bilene hans, festene eller klærne. Men det faktum at Twitter nå begynner å bli såpass interessant at en forretningsmann som Stordalen begynner å bruke det.

  Dessuten er det valgkamp i 2009 – og gjett om norske partier kommer til å stjele fra Barack Obamas lykkeformel! Det har vi tenkt å følge nøye med på.

  Og sist – men ikke minst: Sosiale nettverk gir oss som jobber med media en helt annen måte å involvere og samtale med de som bruker tjenestene våre. Det må testes og finnes ut. Derfor skriver vi om det vi finner ut av, slik at vi kan få hjelp av dere som leser NRKbeta og komme videre.

  Svar på denne kommentaren

 3. Jeg synes det er helt glimrende med slike oppdateringer. NRKbetas «hyping» var det som fikk meg til å teste Twitter i utgangspunktet, og jeg har etter en måned eller to blitt frelst når det gjelder mikroblogging. Folk som Stordalen og journalister er jo blant de som er mest interessante å følge på Twitter, så fortsett for all del å informere oss når det dukker opp noen nye og spennende!

  Svar på denne kommentaren

 4. Er litt ny med Twitter, men ser at man ikke får brukt mobiltelefonen sin med twitter i Norge.

  Noen som vet hvilke tjenester dette åpner for, og er ikke muligheten til å oppdatere pr SMS litt av suksessfaktoren for at Twitter er så oppdatert?

  Her burde norsk telekom-bransje kjenne sin besøkelsestid!

  -vebb

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *