nrk.no

CES2009: LG Watch Phone

Kategori: Uten kategori

LG Watch Phone

LG Watch Phone
LG Watch Phone

Årets CES har ikke vært plagsomt dominert av friske pust og nyvinninger som får pulsen til å stige. Et aldri så lite unntak var LG og deres «LG Watch Phone».

Nå kan denne dingsen kjapt høres ut som noe som har overlevd fra 80-tallet, men tilfellet er at utformingen og designet på klokka, gjør at den faktisk framstår som en svært så attraktiv dings.

På LG standen var det svært mye hemmelighetskremmeri knyttet til hvordan man navigerer klokka, og vi fikk ikke filme når man byttet skjermbilder. På spørsmål om hvorfor var svaret at dette kun var på forsøksstadiet enda, og at de ikke hadde tatt standpunkt til hvordan dette kom til å bli i den endelige utgaven.

Ulydige nerds som vi er, lurekikka vi på skjermbildebyttene, og det kan se ut som LG har latt seg inspirere vel mye av en hvis datamaskinsprodusent når det kommer til hvordan man «flipper» eller blar seg fra skjermbilde til skjermbilde… Need we say more!? 😉

Se videoen på NRKbeta videoDirektelink til denne videoen

3 kommentarer

  1. Jeg leverte klokka mi inn til urmakeren for batteribytte og reperasjon for et par dager siden, og tok en titt på andre klokker han hadde inne. De stiligste var de største og mest klumpete. Denne klokka topper alt jeg så!

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.