nrk.no

Same procedure as last year?

Kategori: Konferanser og messer



Mens Engadget nesten sovner på Macworld, Robert Scobel forsøker å verve folk til busstur og resten av verden klokelig nok har øynene rettet mot faenskapen på Gaza, forbereder Syndens By midt i Nevadaørkenen seg på det årlige Gadget-mayhemet.

Consumer Electronic Show 2009 står for døren.

Jeg er så heldig å være utskremt fra NRKbeta-redaksjonen og skal de neste dagene følge CES i tykt og tynt (mest tykt, vi er jo tross alt i Amerika…)

Det har versert utallige rykter om innholdet og kvaliteten på CES i år etter at finanskrisen slo inn for fullt, og noen har til og med strekt det til at dette mest sannsylig er det siste året vi ser CES slik vi kjenner det idag. Lokal media her borte rapporterer også om mindre folk, og færre utstillere enn tidligere år, selv om det ikke er kommet noen offesielle tall enda.

Buzz-ordene ser likevel til å utkrystalisere seg allerede 2 dager før selve messeområdet åpner: Android, Windows 7 public BETA, Solcelledrevne gadgeter, Mini-laptopper, iPhone «konkurrenter» i alle varianter og større, tynnere og skarpere skjermer i minst like mange varianter.

Selve messen CES2009 er rett rundt hjørnet og i kveld lokal tid sparkes det hele igang med presseeventet «CES Unveiled», en begivenhet vi fant noe merkelig i fjor, men som vi sikkert lurer oss innom i kveld også.

I år som i fjor er det bare å komme med innspill og spørsmål rundt ting vi burde stikke å ta en titt på. CES er gigantisk, så jeg garanterer at jeg ikke rekker over alt 😉

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.