nrk.no

Snakk med Israel på Twitter

Kategori: Det sosiale nettet


Liten sak på kveldingen: Det israelske konsulatet i New York svarer på spørsmål om konfilkten i Gaza – på Twitter.

http://twitter.com/IsraelConsulate

Nok et tegn på at Twitter er i ferd med å spre seg fra «bare nerder og designere» til andre grupper – som politikk og kunst/kultur.

Se ellers vår stadig oppdaterte «Kjente folk på Twitter» med blant annet norske politikere, artister og journalister.

6 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Og for ordens skyld: Vi diskuterer IKKE det politiske i denne saken her på NRKbeta. Om det er noen som har noen synspunkter på dette, så er det nok av andre forum for politiske meninger.

  Svar på denne kommentaren

 2. Jeg fulgte debatten og fikk enda til svar på spørsmålet jeg hadde stilt de ( http://twitter.com/langtind/status/1086371336 og http://twitter.com/israelconsulate/statuses/1086469793). Spørsmålet var noenlunde lite gjennomtenkt og svaret som forventet, men det er en annen sak. Fikk også synspunkter fra et par andre brukere som hadde sett mitt spørsmål.

  To ting jeg merket meg:
  1. Savner virkelig en funksjon i Twitter som lar mag følge hele samtalen. Mulig det finnes noe slikt uten at jeg kjenner til det? For det ble mye klikking for å se spørsmålene til de ulike svarene.

  2. Debaten rundt var livlig og lærerik. Hele seansen var tagget med #AskIsrael, og dermed kunne man enkelt søke på Twitter og få med seg mange andre synspunkter som ble delt fra andre brukere.

  Alt i alt må jeg si jeg er meget positiv til slike former for Q&A, og det hadde vært svært interessant å sett noe lignende i norsk politikk. Håper på «Spør Jens på Twitter» til høstens valgkamp! 🙂

  Svar på denne kommentaren

 3. arne-daniel.fs.no

  […] Jeg vil heller si microblogging fungerer som en slags åpen / “offentlig” diskusjon, hvor man kan legge ut for eksempel et spørsmål til vennene sine eller resten av verden. Perfekt hvis du vil formidle at du trenger hjelp til å flytte, eller kanskje vil diskutere midtøsten-konflikten med representanter fra Israel. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.