nrk.no

Design din egen Nokia 7310

Kategorier: Gadgets,Mobil & Nettjenester


«Likt, men annerledes» er trenden vi synes å leve etter. Vi vil helst være like kule som alle andre og ha de samme nye gadgetene. Men med en gang vi får dem, setter vi i gang med å personalisere dem: Ringetoner, musikk, bakgrunner og cover.

Nokia tar skrittet et hakk videre og introduserer NokiaBuild, hvor du kan designe din egen Nokia 7310 med deksel, bakgrunner og temaer.

Dette føyer seg pent inn i rekken over tjenester der store merkevarer lar kundene bygge personaliserte versjoner av produktene. På NIKEiD har du kunnet bygge egne versjoner av Nikes sko i årevis, Apple lar deg gravere iPoden du kjøper og alle t-skjorteprodusenter av en viss størrelse har egne nettsider der du kan vri og vende på design og farger før du kjøper.

Bare småting?

Jo bedre fabrikkene blir, jo lettere vil dette bli å få til. Kanskje noen i bilbransjen skjønner poenget etterhvert? Slik at din fremtidige bil ha 10 millioner lakkfarger å velge mellom på nettsiden, 600 forskjellige trekk til setene, og du kan selv sette inn de instrumentene du ønsker å ha ekstra på dashbordet. Yr.no med været akkurat her (vha. GPS) som eget display i bilen? Selvsagt.

I mellomtiden får vi nøye oss med små bærbare dingser, sko og skjorter. I galleriet hos NokiaBuild kan du gå bananas med andres design. Vær kreativ og vinn dine 15 klikk med berømmelse…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.