nrk.no

Om å komme seg videre fra kringkastingstiden

Kategorier: Internett & Media


Denne kommer bare til å bli liggende i listen over artikler jeg burde ha skrevet om jeg ikke rett og slett bare gjør følgende: Siterer Steve Bowbrick.

«I want to hear how the BBC can adapt to the shift from the creation of linear content to the creation of a library of tools and resources, open source code and rich, reusable content (some of which will still feature Bruce Forsyth) that will make things possible and create real opportunities for generations of British people.»

Og sier at dette er fornuftige tanker.

2 kommentarer

 1. Sukk. Ikke nå igjen.

  Høres ut som Alex Linday. Lut lei av det. Synsing uten tanke på at det de vil ha ikke er teknisk mulig ennå. Standardene er der ikke. Vi er IKKE i nettverksalderen når det gjelder kringkasting. Vi er i kringkastingsalderen og det kan se ut som vi kommer til å være der i overskuelig fremtid. Fordi teknologien er relativt billig.

  Tivo type teknologi fikser praktisk talt alle problemer angående når man ønsker å se et program. Muligens ikke for Steve Bowbrick og Alex Linday, men de kan vi trygt drite i fordi de reprenterer praktisk talt ingen konsumenter.

  Kjekt å ha er ikke det samme som må ha.

  helsingar,

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.