nrk.no

Warhol på wifi

Kategori: Mobil


Bilde: Astrup Fearnley Museeet for Moderne Kunst

Fra og med denne helgen kan du se Andy Warhols bilder mens du hører på informasjon om hans popkunstverk via wifi. Astrup Fearnley Museeet for Moderne Kunst har satt opp et trådløst nettverk, og har lastet opp hele 58 lydfiler om Andy Warhols unike kunstverk, som man kan lytte til via telefonen.

Fra før har Astrup Fearnley en ringetjeneste med informasjon om kunsten, og er første kunstmuseum i Norge som tilbyr dette

Du kan alt nå høre på filene på Astrup Fearnleys nettsider.

Bilde: Astrup Fearnley Museeet for Moderne Kunst

Superkult prosjekt med spennende kunst presentert på en moderne måte!

3 kommentarer

 1. Stilig, jeg var og så utstillingen før wifibiten kom på, brukte telefonnummermetoden istedet, til kr 30. Den funket veldig bra, veldig interessant, det eneste jeg kicka litt på var at det ikke var så intuitivt å skjønne hvilken rekkefølge bildene var nummerert i, altså tallene man måtte taste vs den fysiske plasseringen i bildene i lokalet. Kan hende det var en orden på det, men min bibliotekarhjerne fant ihvertfall ikke noe logisk mønster. Men interessant var det likevel, anbefales.

  Og kudos for å lage noe som er gratis.

  PS: Sølvballongrommet er alene verdt turen.

  Svar på denne kommentaren

 2. Palmyre Pierroux

  Astrup Fearnley Museum har også bidratt til et spennende forskningsprosjekt som handlet om ungdommens bruk av mobiltelefoner, wikis og blogs i forbindlese med museumsbesøk. Ta gjerne kontakt for artikler eller mer info!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.