nrk.no

Vil du jobbe med Flash i Norges viktigste mediebedrift?

Kategori: NRK


Nå har du sjansen! Vi søker etter en Flash-utvikler i NRKs teknologiavdeling.

Teknologiavdelingens seksjon for utvikling søker en dyktig Flash-utvikler for videreutvikling av NRKs satsninger innenfor nye medier.

Utviklingsseksjonen har ansvar for å utvikle tekniske løsninger innen nye medier for NRK. Seksjonen har i dag 30 medarbeidere med bred kompetanse innen sentrale netteknologier. NRK er i tillegg til å være Norges største mediehus, blant verdens ledende mediebedrifter når det gjelder interaktivitet og mobile tjenester.

Du må beherske ActionScript3 i Adobe Flash og/eller Adobe Flex. Du bør ha kjennskap til XML, og gjerne Adobe Air og Silverlight. Du vil inngå i en kompetent faggruppe som arbeider med brukergrensesnitt, både ved hjelp av HTML/CSS og Flash.

Utlysning

Mer om jobben finner du på NRKs infosider eller på finn.no. Frist for å søke er 20. november og evt. spørsmål kan rettes i kommentarene her eller direkte til Helge Kåsin. Søknad og CV sendes på e-post til Øystein Sanne.

Bildet har fint lite med stillingen å gjøre, men er uansett tatt av Steve og har en CC-lisens.

15 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Haha, Dan. Artigklump du. 😉 Vi når ut til flere seere/lyttere enn noen andre mediebedrifter i Norge hver dag. Vi har Norges største TV-kanal, Norges største radiokanal og produserer mere innhold for det norske folk enn noen av konkurrentene våre.

  Men det var temmelig off-topic. Har du spørsmål om stillingen så velkommen tilbake!

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Veldig konservativ gjeng her da! Mitt synspunkt på Flash er todelt: Det suger grenseløst når f. eks. skiprodusenter putter hele siten sin i Flash og lar meg se på møl i 25 sekunder før jeg kan begynne å kikke på skiene, og hvor det er umulig å sende lenker til folk fordi alt er en eneste stor klump med Adobe-kode.

  På den andre siden finnes det masse ting der ute som er klin umulig å lage i andre ting enn Flash. Som Nikons Universcale, tingene som Joshua Davis har lagd (som jeg ikke fant nå), spill og andre ting.

  nrkbeta.no/lekre-tidslinjer/

  NRK skal være store på nett og da må vi selvsagt ha knallflinke folk også på Flash.

  Svar på denne kommentaren

 3. Hmm, hmm.. Ok, du har et poeng, @Øyvind Solstad.. Det finnes andre steder hvor Flash kan være en god løsning. Jeg bøyer meg. 😉 Men man bør prøve så langt som mulig å ungå det. Forhåpentligvis ikke så alt for lenge til man kan begynne å lage en del av slike fancy ting med SVG og og Ajax og andre bra saker.. 🙂

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.