nrk.no

Lang lunsj med Jan Omdahl

Kategorier: Musikk og lyd,NRK & Radio


Jan Omdahl, internett- og mediekommentator i Dagbladet var gjest hos Lang lunsj hos Østlandssendingen her om dagen.

[audio:omdahl.mp3]

Tema er NRK-lisensen, reklame på nrk.no og allmenkringkasting som sådan.

…at man på en måte betaler to ganger. Først må du betale lisens, og så må du betale en gang til gjennom å bli eksponert for reklame. Og spesielt for yngre mediebrukere, som bruker nettet veldig mye og som laster ned podkaster og ser web-tv hos NRK, så tror jeg nok at lisensen oppleves som en veldig spesiell kostnad å bli pålagt når man er i et reklamemedium.

Lang lunsj kan du høre på P1 i Oslo-området alle hverdager fra 11.03 til 13.00, og er et av NRK-programmene som er på Twitter: twitter.com/langlunsj

Lang lunsj finner du også som podkast, og noen av innslagene fra Lang lunsj finner du på NRKs YouTube-kanal.

2 kommentarer

  1. Øyvind,
    Takk for oppmerksomheten! Det er alltid nifst å høre sin egen stemme på denne måten 😀 Håper jeg ikke dummet meg ut alt for mye, og at det kom fram at jeg er NRK-fanboy…
    mvh Jan

    Svar på denne kommentaren

  2. En ting som ikke så ofte blir nevnt i denne debatten, er at NRK som reklamefinansiert kanal trolig ville tatt såpass store andeler av annonseringsmarkedet, at det ville blitt problemer for f.eks TV2 og TVNorge.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.