nrk.no

Aldri mer mail i fylla

Kategorier: Moro,Nettjenester,Software & Uten kategori


Google har lagd en ny funksjon i Gmail, som hindrer deg å sende e-post i angitte perioder uten at du svarer på en mattetest.

Dermed får du ikke sendt avgårde bildene fra byen mens du sitter i drosja på vei hjem. Eller den e-posten hvor du endelig forteller sjefen din for en sabla dust han er.

Ved å slå på «Mail Goggles», kan du altså angi på hvilke tider av uka og døgnet du er trolig til å sende avgårde ting du vil angre på:

I disse tidsrommene vil du få opp en mattetest som må besvares riktig før e-posten sendes ut fra Gmail. Du finner «Mail Goggles» under «innstillinger» (eller «settings») i gmail, så «labs». Når funksjonen er slått på, kan du stille inn klokkeslett og vanskelighetsgrad under «generelt» (eller «general»).

Fylle-MMS

Telenor og Netcom, dette er vel noe vi trenger på MMS vel?

11 kommentarer

  1. Her er en idé til utvidelse:

    Skann utgående mail for banning og annen upassende språkbruk. Tving brukeren til å se på et beroligende akvarium i to minutter før mailen kan redigeres på nytt og sendes.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.