nrk.no

Søk som om det var 2001

Kategorier: Moro & Søk


I anlednings Googles 10-årsjubileum, har Google laget denne søte siden hvor du kan søke i indexen deres anno januar 2001.

Logoen er spesielt fin, ikke sant? Et søk på NRKbeta gir null treff (vi startet i januar 2007). Og et søk på NRK gir deg en link til Web Archive sin lagrede NRK-forside fra 22. mai 2001.

Herlige saker. Finner du noe i indexen fra 2001 som du vil dele med oss?

Oppdatering

Lunken søkte på «NRKbeta» i dag tidlig, oppdaget vi på Twitter-søk akkurat nå…

15 kommentarer

 1. Prøvde jo å tipse dere om denne i dag tidlig da! Men dere leser vel ikke meldigene deres på Twitter! 😉 Utrolig morsomt å se forsiden til NRK.no fra 2001! Kult, og litt skummelt at det forsatt ligger i Web Archive…

  @Karsten Haha – fantastisk søk!

  Svar på denne kommentaren

 2. @Øyvind – Er min link ja. Er litt seint ute med å melde meg på web 2.0 tjenester, så får ikke alltid kenken som navn, hehe. Kom borti den før jeg dro på jobb i dag tidlig nemmlig – tenkte det var noe for dere!

  Svar på denne kommentaren

 3. Søkte på NRK, og fikk forsiden fra 2001. Sitter og lurer litt på hvorvidt verden har gått fremover eller bakover når det gjelder NRK.no… Litt lite innhold kanskje, men dæven så ryddig

  Svar på denne kommentaren

 4. Hah! Nei det har jeg faktisk ikke! At det går ann å være anonym på den store vide verdensweb’en trodde jeg nesten ikke! Hehe. Skal legge det inn på blog’en! Men nick funker alltid fint!

  @Kjetil – innholdsmessig er den iallefall bedre! Men var mindre forskjell enn jeg først trodde. Bredden på selve nyhetsområdet er faktisk ikke så mye bredere som jeg først trodde…

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.