nrk.no

Yr.no 1 år!!!

Kategorier: Nettjenester & NRK


Hurra for Norges beste værtjeneste – Yr.no – som fyller 1 år i dag!

Og snart kommer mobilversjonen. Vi vil fortsatt ha innspill om hva dere ønsker der i den! Les mer om suksessen på yr.no.

10 kommentarer

 1. Fin dag å ha bursdag på, da er jeg bare nøyaktig 21 år eldre enn tjenesten.

  Yr.no er den eneste værtjenesten på nett som jeg orker å bruke. Her kan jeg finne ut akkurat det jeg leter etter uten å måtte bruke tid på å tyde hva som faktisk blir presentert for meg.

  Noen ganger er det bedre med litt Yr enn Pent vær.

  Svar på denne kommentaren

 2. Er det bare meg, eller fungerer ikke Yr.no akkurat nå?

  (Satt ei stund og klødde meg i hodet over error på Facebook-applikasjonen min, før jeg fant ut at Yr.no bare leverte feilmeldinger i stedet for XML-filer… =P )

  Svar på denne kommentaren

 3. yr.no er godt tilpasser østlandet der det er store områder med likt vær.

  På vestlandet er det mye frustrasjon for meg. Vi har mange værskiller som gjør at været kan skifte ganske kraftig på relativt korte avstander.

  Symbolbruken i dagsoversikten er forøvrig temmelig skral. De er lite flinke til å indikere nedbør. Symbolet for en dag kan være sol, men det viser seg at når man ser på time for time oversikten så er det nedbør den dagen. Det irriterer.

  Svar på denne kommentaren

 4. Øyvind Solstad (NRK)

  @Tarjei, hvis du bor et sted der været skifter mye, så bør du vel overse døgnsymbolet, og alltid bruke timesvarselet?

  Det er vel også en myte at store deler av Østlandet har samme vær. Det går f. eks. et tydelig værskille rett nord for Oslo, slik at man ser regn gå rett nord for byen om kveldene, på høydene mot Tryvann.

  Såvidt jeg vet er symbolene Meteorologisk Institutt og NRK bruker, basert på hvor mye av himmelen som dekkes av skyer, og hvor stor del av perioden som det evt. vil regne. Forklaring her:

  yr.no/om_yrno/1.1940495

  Det betyr i praksis at om det bare skal regne litt en time, så blir det unaturlig å bruke regnsymbolet hvis det ellers ikke regner resten av døgnet.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.