Radio

En kort prat om Google Chrome


Østlandssendingen
Bilde: Simon Skjelbostad Yset klar til en nerdeprat med NRKbetas utsendte.

Undertegnede var en tur innom Østlandssendingen i dag og pratet litt om Google Chrome. For de som ikke fikk lyttet til P1 i østlandsområdet i dag rundt lunsj så tilbyr vi som vanlig klippet her.

[audio:GoogleChromeNRKP1.mp3]

Direktelink til klippet.

7 kommentarer

 1. Hehe. Innslaget har nok en litt annen målgruppe enn den jevne NRKbeta-leser ja.

  Det er en utfordring å snakke om ting som egentlig er ganske komplekse til et publikum som ikke nødvendigvis bryr deg om hvilken nettleser de bruker. Men det har vært mye snakk om Google og deres nye nettleser siste uken og jeg syntes at det er flott at ikke bare de hardcore teknologimediene tar dette opp.

  NRKbeta har herved drevet med litt god gammeldags folkeopplysning i teknologiens tjeneste. 🙂

  Svar på denne kommentaren

 2. Har prøvd Google Chrome selv, og jeg må si at førsteinntrykket var godt. Imidlertid må jeg nok si at jeg foretrekker Firefox 3.

  Det skal vistnok være et sikkerhetshull i Chrome. Men på en annen side så har det jo blitt avslørt flere hull i både Firefox, Safari og Internet Explorer, så dette kan egentlig ikke brukes som et større argument mot Chrome, spør du meg…

  En liten digresjon helt til sist: Viste dere at når man skriver «Firefox» i Firefox med norsk stavekontroll så foreslår den «Firefotet»?

  Svar på denne kommentaren

 3. En snodighet med NRKs nettradio i Chrome – den dukker opp i et ekstra vindu (som i IEx og andre), men det ser ut som om bilder og knapper er kastet mer eller mindre vilkårlig inn – kommer det en liten opprydding?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *