nrk.no

Alle testklippene fra Nikon D90 på torrent

Kategori: Foto


Nikon D90 med video

Loggene våre viser stor interesse for testklippene fra Nikon D90. Og da er det jo bare rett og rimelig at vi legger ut hvert eneste sekund vi har tatt med dette kameraet slik at dere som er spesielt interessert kan få gå over klippene med kritiske blikk selv.

Og siden vi hele tiden tester nye muligheter har vi denne gangen valgt å bruke Mininova sitt system for torrentdistribusjon. Det er det samme systemet som Canadian Broadcasting Corporation brukte da de la ut «Canada’s Next Prime Minister«.

Vi tar gjerne tilbakemeldinger på hvordan dette fungerer i forhold til tingene vi har lagt ut tidligere gjennom Amazon S3 sitt distribusjonssystem.

Link til torrentfilen.

Det begynner å dukke opp en del tjenester som tilbyr ferdige løsninger for torrentdistribusjon, men vi heller fremdeles mot å sette opp en egen tracker hos NRK. De av dere som har innspill må gjerne også komme med dem. Hvordan ønsker dere en løsning? Spesielle tips i forhold til hvilken tracker vi bør bruke? Osv.

7 kommentarer

  1. Hei, veldig spennende å se at dere prøver ut forskjellige distribusjonsmuligheter. Jeg har prøvd å komme i kontakt med dere i forhold til et prosjekt vi deltar i – P2P-Next (http://www.p2p-next.org). Vi har der blant annet en løsning for å streame torrent filer, gitt nok båndbredde, eller spesielt tilpassede tstream filer også for live sendinger. Dere kan finne mer info på http://trial.p2p-next.org for tidlige tester.

    Kontakt meg gjerne for mer informasjon eller muligheter for å få være med på tester og lignende.

    Mvh,
    Njål

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.