nrk.no

Litt fra IFA på NRK2

Kategori: Konferanser og messer


I dag ble NRKbetas utskremte medarbeider intervjuet i Sveip. Det er et aktualitetsprogram som går direkte klokken 17.10 mandag til torsdag på NRK2.

En dag skal vi ta dere med bak kulissene i dette ganske så avanserte programmet. De har helt spesielle løsninger for avvikling og bruker for eksempel ofte Skype til å gjøre direkteintervju med både lyd og video.

I dag tok de en liten prat med meg angående noe av det jeg så på IFA. Jeg sitter hjemme i Oslo foran min laptop og programleder står i studio i Bergen.

Du kan se klippet i spilleren under eller gå direkte til en egen side med klippet. Du kan også se hele Sveip-sendingen i Nett-TV.

Se videoen på NRKbeta videoDirektelink til denne videoen

2 kommentarer

  1. Eirik Solheim (NRK)

    Det ligger desverre noen begrensninger i selve avviklingsutstyret. Man beveger seg mellom mange kilder og typer innhold som ikke er vanlig å bruke i profesjonelle produksjonsrekker.

    I tillegg har jeg lagt inn noen ekstra bilder fra IFA i klipet dere ser her på NRKbeta. Vi fikk ikke tid til å forberede nok innhold på forhånd og det viste seg at det å scrolle opp og ned på NRKbeta-nettsiden ble litt vanskelig rett og slett fordi siden vår er ekstremt lang.

    Det kunne vært spennende å prøve en avvikling der jeg hadde brukt både skype og et eller annet verktøy for fjernstyring av et slideshow. Så kunne jeg vært inne live i tillegg til at jeg kunne styrt stillbildene etter hvert som jeg pratet, så kunne studio ha klippet mellom bildet av meg, stillbilder og en kombinasjon.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.