nrk.no

Min er mindre enn din

Kategori: Gadgets


ASUS Eee PC

Asus har hatt knallsuksess med sin lille og lette eeepc. Så stor suksess at de andre produsentene kommer etter. Små og helst hvite.

Fujitsu Siemens liten PC

Til slutt går man bare rolig forbi når man ser at enda en produsent har laget en eee-klone. Men som nostalgisk nerd måtte jeg stoppe litt ved en av dem.

Commodore revival

En velkjent logo dukket plutselig opp. Velkjent for oss som spilte Jet Set Willy og laget demoer i maskinkode en gang tidlig på 80-tallet.

Commodore XP?

Noen prøver å sparke liv i Commodore. Med musikkspillere og små laptoper. Da er det bare å installere en C64-emulator, så kan vi kose oss med Lode Runner og de andre klassikerne på en maskin som har riktig logo.

9 kommentarer

 1. Commodore hops on the netbook bandwagon with UMMD 8010/F | Technology Update News

  […] Filed under: Laptops As we’ve seen countless times by now, the folks behind the Commodore brand will stop at nothing to keep the venerable name alive, and they’ve now finally hopped on the biggest bandwagon going, with the UMMD 8010/F marking the company’s first foray into the netbook game. Unfortunately, apart from that familiar logo, there’s not too much that stands out here, with the netbook packing a 10-inch screen, a 1.6GHz VIA C7-M processor, an 80GB hard drive, 1GB of RAM, built-in WiFi, and optional Bluetooth. The nearly $600 price tag also doesn’t do it any favors, but we’re guessing there’s at least a few nostalgic folks out there that’ll add one to their Commodore collection as soon as they’re available.[Via GottaBeMobile] Read | Permalink | Email this | Comments […]

  Svar på denne kommentaren

 2. Meh… Det er en bærbar PC som noen prøver å cashe inn noe ekstra på bare p.g.a navnet. Denne Commodoren har ikke noe å gjøre med det gamle selskapet mener nå jeg. Dessuten står ikke CBM så høyt i kurs hos meg uansett, de kjørte jo både min kjære Amiga og seg selv i grøfta p.g.a inkompetente kjøtthuer i styrelsen.

  Svar på denne kommentaren

  • Joe Bucci (svar til Eirik Solheim)

   Frodo? Come ON! – WinVICE is the emulator that should come "standard" with this machine. Frodo for Windows IS a fair emulator (for it's day), but hasn't been updated in YEARS! And WinVICE emulates almost every Commodore computer & peripheral that was available back in "The Day". Mouse, RAM expansion, 1541, 1571, 1581 and MPS803, and Star NL-10 printers! (Prints to file).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.