nrk.no

En president om dagen

Kategorier: Foto, Moro & Video28 months – Daily George W Bush Photos – Presidial.org from Jeremy Tubbs on Vimeo.

Du har sikkert sett videoene på nettet hvor en eller annen har tatt bilde av seg selv hver dag i årevis – og laget en film av det. En av de som har holdt på med dette er Jeremy Tubbs. Hver dag siden 2003 har han tatt bilde av seg selv og lagt ut på nettsiden sin (hvor du også kan se filmene han har laget).

Nå har han samlet bilder av president George W. Bush, og presidentkandidatene Barack Obama og John McCain – og gjort det samme. Et bilde fra nesten hver eneste dag, funnet på nettet. Og klippet sammen til tre videoer. Over ser du den med George W. Bush – og de andre to finner du på Jeremy Tubbs’ side på Vimeo.

2 kommentarer

  1. Eirik Vågeskar

    Utrolig – det er jo mange som har hevdet at han alltid ser ut som at han stirrer rett mot solen, men det er jo reinspikka løgn. Det var minst tre bilder der han hadde øynene på gløtt, om ikke åpne.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.