nrk.no

NRK Podkast på Twitter

Kategorier: Det sosiale nettet, Musikk og lyd, Nettjenester & NRK


NRK Podkast på Twitter

Vi har laget en konto på Twitter for NRKs podkaster. Se den her:

twitter.com/NRKpodkast

Så er spørsmålet – hvordan skal vi bruke den? Hva synes dere? Her er noen tanker vi selv har:

Vi bruker den til å melde fra når det er nye podkaster ute, som potensielt kan bli en hel del pr døgn. Dere kan bruke den til å komme med spørsmål, ris og ros, feilmeldinger. Og vi kan stille spørsmål og arrangere avstemninger over ting vi gjør i forbindelse med podkast-tjenesten vår.

Vi kan ikke love at dette blir noe av – det er en beta! 😉 Men om vi får noen gode idéer, om det har noe for seg, og vi kan drifte det – så fortsetter vi.

Hva tror dere?

Mere om Twitter her.

11 kommentarer

 1. Petter H Wright

  Å twitre om hver eneste podcast om blir lagt ut? Det blir asbsurd mye unødvendig informasjon. Personlig følger jeg maks 3-4 av NRKs Podcaster. Jeg klarer ikke se for meg noen som har interesse om å få beskjed om hver gang det blir lagt ut en ny podcast.
  Men jeg må si at det er flott at dere prøver å bedre podcast tilbudet.

  Jeg antar at kommentaren til det at Radioresepsjonen er «dårlig» til å legge ut podcaster lå i bakhodet da dere kom med denne idéen. Personlig vil jeg heller se at det blir regler for de som legger ut podcast at de må gjøre det innen en viss tid, og om de ikke klarer det så blir det tweetet om (eller lagt ut et annet sted).

  Men takk for at dere gjør NRK bedre!

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Hehe, takk. Men det var faktisk motsatt. Paul Arvid og undertegnede snakket om podkast-tjenesten her om dagen og en av idéene var å bruke Twitter.

  Så kom innlegget fra Radioresepsjonen inn fra venstre.

  Jeg synes det var interessant fordi det viser at podkastene er tilbud som kanskje er lett å glemme av i alle tilbudene NRK har, men som mange setter utrolig pris på. Jeg tror de av dere som bruker podkastene våre er veldig glade i dem, og da forventer dere at det skal virke hele tiden. Akkurat som dere forventer at favorittseriene skal komme der de er annonsert på tv hver uke.

  Enig at kvitring om hver eneste podkast blir for mye.

  Hva med å fremheve ting, melde fra om nye tilbud? Svare på forespørsler, si fra om ting er nede (som du jo ikke skal være)…

  Svar på denne kommentaren

 3. God ide om dere oppdaterer med nyheter (‘Naa kan du faa Himmelblaa som podkast…), problemer (serveren er nede, men kommer opp igjen …), samt at man kan sende feilmeldinger og oensker inn til dere.

  Generelt er det fint om dere publiserer en timeplan for naar hvert enkelt program blir lagt ut. Som for eksempel ‘Guardian Daily …the world on your iPod, delivered daily at 7.30am’.

  Svar på denne kommentaren

 4. Øyvind Solstad (NRK)

  Det var det med «the friend divide» da… Hvis 2 millioner bruker Twitter og 2 000 Laconica, så har det ikke så mye for seg.

  På den annen side: NRK er så store at vi kan dra en utvikling i en retning om vi ønsker. Vi må bare finne ut HVORDAN vi skal bruke dette før vi finner ut av hvor. Hvordan høres det ut?

  Svar på denne kommentaren

 5. Petter H Wright

  Bortsett fra at Twitter ikke er en alle-og-hvermanns-greie er det en god idé.

  Det jeg mener er at å ha et sted der statusen til tjenester på nettet er en strålende idé, men når det legges på twitter vil et fåtall av de som brukes podcast-tjenesten som vil få det med seg.

  Et ønske; Dette er kanskje litt utenfor saken, men absolutt relevant. Nå som NRK har så mange ben å stå på ville det vært greit med en status-side på NRK.no. NRK.no/status eller noe slikt.
  Det jeg mener med en status-side er en side som forteller om hvordan det står til med alle NRK’s tjenester.

  Svar på denne kommentaren

 6. Øyvind Solstad (NRK)

  Det er en kjempeide, Petter! Den kan jo vise status til alt vi driver med, også ting som er utenfor vår kontroll. Slik som sendere som er ute av drift osv. Norkring som drifter radio- og tv-mastene i Norge kunne oppdatert den delen, og vi resten. Veldig bra forslag.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.