nrk.no

Radioresepsjonen med eget nettsted

Kategorier: NRK,Radio & Streaming


Endelig – ENDELIG faktisk – har Radioresepsjonen fått egen nettsider. På nrk.no/rr (eller nrk.no/radioresepsjonen) finner du nå den samlede galskapen fra de tre herrene i resepsjonen. Med tester, kommentarer, video, podkast, nedlasting (av alt de har lagd til nå) og bilder.

Radioresepsjonen

En av tingene du finner på nettsiden er NRK Alltid Radioresepsjonen. Oppe i topplinjen finner du en liten avspiller – som rett og slett spiller av alle podkastene fra Radioresepsjonen i tur og orden – alle de som ble lagt ut som torrent her om dagen. Kapasiteten er ikke beregnet for tusener samtidig, men blir det populært så får vi vel bygge det ut.

Om du foretrekker å bruke WinAmp, iTunes eller annen programvare så streames NRK Alltid Radioresepsjonen fra denne adressen:

http://radioresepsjonen.nrkp3.no:8000/listen.pls

Supahporn

Anbefaler dere også og teste Supahporn – Radioresepsjonens interaktive chat i høyremargen. Skriv inn noen spørsmål, kom med noen frekke forslag i chatboksen. Lykke til!

Gravatar

Alle som poster kommentarer hos radioresepsjonen får bilde av seg selv om dere har konto hos Gravatar. Det funker slik: Du registerer deg gratis på Gravatar.com, og forteller tjenesten om alle e-postadresser du har. Så laster du opp et bilde av deg selv, alternativt forskjellige bilder for de forskjellige e-postadressene du har. Hver gang du poster en kommentar på Radioresepsjonen (og også på andre nettsteder i regi av P3), så sjekkes e-postadressen din mot Gravatar.com og finner bildet av deg. Det ser jo mye finere ut enn bare et kjedelig ikon.

gravatar

Vi kommer til å bruke samme tjeneste her på NRKbeta når vi er ferdig med å pusse opp (som er ganske snart).

5 kommentarer

  1. Er det noen god grunn til at man ikke bare benytter det allerede eksisterende digitale bakkenettet?

    Om det er det at det blir for høy oppløsning som er problemet, så bør det vel være mulig å legge egne mobile sendinger der med mindre oppløsning. 9 kanaler med mobiloppløsning tar vel knapt mer båndbredde enn en vanlig SD-kanal. Så det burde vel være mulig å ofte litt båndbredde herfra til mobil-TV.

    Svar på denne kommentaren

  2. Kanskje ikke dette er det helt rette stedet, men dere har gode kunnskaper og kontakter: Jeg opplever at når jeg har hørt litt på ‘alltid rr’ og stopper avspilling, så fortseter appleten å streame. Ville bare lufte ut om dette ‘fenomenet’. Kjører ubuntu og vet at flash er litt flaky på linux.

    Svar på denne kommentaren

  3. Absolutt alt fra radioresepsjonen – gratis og ukryptert

    […] PS. Radioresepsjonen har også fått egne nettsider… bittorrent download mp3 nrk radio radioresepsjonenDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.