nrk.no

Åpningsseremonien i Beijing

Kategorier: NRK, Streaming & Video


Mange spør om vi skal sende den om igjen, eller hvor de kan se den? Du kan i hvertfall se på nettet – så her er åpningsseremonien fra OL i Beijing 2008 – i NRKs nett-tv.

Åpningsseremoni Beijing

De fleste øvelsene fra OL ligger inne i NRKs nett-tv, og du kan se gullvinnerne om igjen. Her er f. eks. Bolt som jogger inn til 9,68 og Tufte som setter inn tidenes spurt og tar OL-gull.

8 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  NRK har bare rettigheter til å vise OL-stoff til norske seere. Den internasjonal olympiske komite (IOC) er veldig strenge på dette. Spesielt fordi enkelte land har OL-stoff bak en betalingsløsning.

  Så vi kan dessverre ikke legge ut noe fra OL for visning utenfor Norge.

  Svar på denne kommentaren

 2. Tor Even Mathisen

  Jeg så åpningen i HD fra Sportn HD, og det så veldig bra ut. Kvaliteten på bildene var bedre en mye av det som går på de andre «HD» kanalene jeg får på parabol fra Viasat. (jeg skriver «HD» fordi feks TV1000HD kun har forpliktet seg til å kun sende 6 timer HD hver dag… kan man da kalle det en HD-kanal?)

  Men, er det mulig å streame åpningen i hd-kvalitet på NRK nett-tv? Det hadde i såfall vært knall… 🙂

  Svar på denne kommentaren

 3. Jørn Ulstein

  Hei

  Det er ikke mulig å få åpnet åpningssermonien i Beijing 2008, det ser ut som om den ligger der men får mld om at filmen ikke er tilgjengelig.
  Synd for den er flott å se på innimellom.

  Jørn

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.