nrk.no

NRK blogger fra OL

Kategorier: Musikk og lyd & NRK


Ole Rolfsrud er NRK Sportens blogger i Beijing. På blogg.nrk.no/sport kan du følge med bak kulissene og være med på å forme NRKs OL-sendinger. Ole beskriver seg selv slik:

Eg heiter Ole Rolfsrud, bur i Drammen og diggar Trine, Anton, Tottenham, Hødd og store meisterskap. I denne bloggen skal eg spegle kvardagen bak kulissane i NRK Sporten i løpet av 16 vidunderlige dagar.

Her om dagen spurte Ole om tips til grom musikk NRK kan bruke for å lage videoer med alle de fantastiske sportbildene som blir lagd i Beijing. Og gjett om han fikk svar! I skrivende stund er det 243 kommentarer under artikkelen, og fire av forslagene ble brukt til å lage videoer. En av dem var «Remember the name» med Fort Minor som du kan se i vårt nett-tv.

remember-the-name.jpg

Har du tips eller idéer til Ole, bruk kommentarfeltet på bloggen eller legg dem igjen her så skal vi formidle dem videre.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.