nrk.no

SVT legger om til samme kanalstruktur som NRK

Kategorier: NRK & TV


svt logoer

SVT – Sveriges Television – legger om på kanalstrukturen sin, og vil fra 25. august ha tre kanaler: svt1, svt2 og svtB.

Som i Norge vil hovedkanelen – ener’n – være den store folkelige kanelen. På svt2 vil det – som på NRK2 – være mere fokus på dokumentar, fakta og kultur. Og tilslutt vil svtB være svenskenes barnekanal, akkurat som NRK3 er NRKs barnekanal med NRK Super fra 7 til 7 hver dag.

dittsvt

På nettstedet dittsvt.se kan du se reklamefilmer og lese om endringene som kommer om noen uker. Kanalene har også fått nytt design og logoer.

8 kommentarer

  1. Øyvind Solstad (NRK)

    Below The Clouds har fått tak i mere informasjon om det nye designet:

    belowtheclouds.com/2008/08/19/svt-byter-kanalgrafik/

    Själva loggorna har en firma som heter Liberty gjort, medan SVT1:s kanalgrafik är gjord av Dallas, SVT2:s av Broken doll. Grafiken till Barnkanalen, vår tredje hvuvudkanal har vi gjort själva (grafikern heter Marika Lindgren).

    Någon gång runt eller snarare efter nyår kommer vi troligen att presentera ny grafik för våra olika nyhetsprogram också.

    Svar på denne kommentaren

  2. Jeg synes SVT’s omlegging er litt oppskrytt. Jeg er bosatt i Göteborg og føler vel at svt er like gubbtråkigt som tidligere. Men, når det er sagt, Sveriges Radio er virkelig min største sorg etter å ha flyttet hit. Ingen Dab i bilen (bortsett fra noen sære nisjekanaler i byen) Et musikkfritt P1, med forsåvidt til tider interessante saker, men i en gjennomført nitrist og stivbeint form. P2 og P3 som liksom ikke vet riktig hvor de vil og P4, samt lokalradio som pusher eurosongmusikk, og 10-12 R’n b låter. Trist!

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.